Ми у Facebook
03.12.2022, 14:54

Рослини, що квітнуть все літо: знахідка для краси біля дому

Ці невибагливі рослини подарують вам раннє, яскраве, дуже рясне та пишне, тривале цвітіння!
Зберігайте список собі та відправляйте друзям!

Рододендрон - чудові великі квіти, які здатні дарувати своє яскраве цвітіння все літо! Найкраще виглядають у групових посадках уздовж доріжок і стежок, а також біля водойм. Дуже декоративні на тлі хвойних дерев та чагарників. Гарні у складі живоплотів.

Астильба - багаторічник, що швидко росте, зі світло-фіолетовими пухнастими волотистими суцвіттями. Відмінно доповнить міксбордер, підійде для клумб і рабаток, добре виглядатиме серед дерев та чагарників. Прекрасна сусідка для хости та папороті.

Астранція - багаторічні барвисті парасольки, які чудово підходять для групових та одиночних посадок. Ефектно виглядає з декоративними злаками, а також у складі міксбордерів та клумб. А невисокі сорти чудово підійдуть для створення живих бордюрів.

Бадан - витончений багаторічник, який просто ідеально підійде для тіньового саду. Хороший у групових посадках та рокаріях. Рослина декоративно цілий рік, за що його і люблять багато садівників. Підійде для альпійської гірки.

Герань садова - справді відмінна рослина для саду у пейзажному стилі. Добре буде виглядати на штучних галявинах і галявинах. Низькорослі сорти чудово впораються з роллю ґрунтопокривних рослин.

Мальва - чарівна трав'яниста рослина з найніжнішими квітами. Використовується для групових та одиночних посадок, а також висаджується вздовж стін та огорож. Чудово виглядатиме на задньому плані міксбордера з більш низькорослими багаторічниками.

Форзиція - неймовірна рослина повністю покрита яскраво-жовтими квітками. Завдяки ранньому та тривалому цвітінню добре виглядають не тільки в одиночних та групових посадках, а й у складних композиціях. Можна використовувати для створення живоплотів.





На правах реклами