Ми у Facebook
05.12.2022, 12:40

Швидко та смачно: Запечена картопля в мундирах

Фото ілюстративне

Як запекти картоплю, щоб скоринка була хрумкою, а серединка м'яка й ароматна? Цей рецепт знахідка для гурманів.
Для того, щоб приготувати запечену картоплю в мундирах вам знадобиться:

- 6 картоплин (зварені в мундирах до готовності, можна чуть недоварену)
- 100 мл олії
- сіль
- розмарин сушений
- італійські трави
- паприка копчена
- 4 зубчики часнику

Приготування:

Картоплю відварюємо до готовності, або, майже до готовності. Викладаємо на деко. Розчавлюємо стаканом чи банкою, щоб з груглого зробився плескатий виріб, і промащуємо зверху сумішшю олії та спецій. Випікаємо при температурі 200°C, 30 хв (або доти, доки не зарум'яниться скоринка). Якщо полюбляєте сирну скоринку, то за хв 2 до готовності, посипте верх картоплі сиром тертим і відправте назад у духовку.

Хрумкайте!





На правах реклами