Швидко та смачно: Запечена картопля в мундирах
- 6 картоплин (зварені в мундирах до готовності, можна чуть недоварену)
- 100 мл олії
- сіль
- розмарин сушений
- італійські трави
- паприка копчена
- 4 зубчики часнику
Приготування:
Картоплю відварюємо до готовності, або, майже до готовності. Викладаємо на деко. Розчавлюємо стаканом чи банкою, щоб з груглого зробився плескатий виріб, і промащуємо зверху сумішшю олії та спецій. Випікаємо при температурі 200°C, 30 хв (або доти, доки не зарум'яниться скоринка). Якщо полюбляєте сирну скоринку, то за хв 2 до готовності, посипте верх картоплі сиром тертим і відправте назад у духовку.
Хрумкайте!
в духовці, смачна картопля, картопля в мундирах, запечена картопля, рецепт дня, споживач
Що варто посіяти в січні: секрет успішної розсади для раннього врожаю
Січень – час, коли досвідчені садівники розпочинають активну підготовку до нового сезону, зокрема посів розсади.
переглядів: 128
Вчительська доплата: скільки отримуватимуть українські педагоги
У межах президентської ініціативи «Зимова підтримка» уряд розпочинає впровадження проєкту «Вчительська доплата».
переглядів: 159
Як легко і просто перетворити кислі мандарини на солодкі
В останній місяць року, коли мандарини стають справжнім символом зимових свят, варто звернути увагу на один цікавий лайфхак.
переглядів: 893
Бронювання у Дії знову відновили: як це зробити
Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що на порталі відновили послугу бронювання, тож тепер можна забронювати співробітників за допомогою порталу Дія.
переглядів: 338
Скільки коштують ялинки в Україні
З наближенням новорічних свят українці активно готуються до святкування, а невід’ємним символом цього періоду залишається ялинка. Проте цього року ціни на новорічні дерева варіюються залежно від регіону та виду дерева, що дає покупцям широкий вибір.
переглядів: 312