Ми у Facebook
05.12.2022, 12:40

Швидко та смачно: Запечена картопля в мундирах

Фото ілюстративне

Як запекти картоплю, щоб скоринка була хрумкою, а серединка м'яка й ароматна? Цей рецепт знахідка для гурманів.
Для того, щоб приготувати запечену картоплю в мундирах вам знадобиться:

- 6 картоплин (зварені в мундирах до готовності, можна чуть недоварену)
- 100 мл олії
- сіль
- розмарин сушений
- італійські трави
- паприка копчена
- 4 зубчики часнику

Приготування:

Картоплю відварюємо до готовності, або, майже до готовності. Викладаємо на деко. Розчавлюємо стаканом чи банкою, щоб з груглого зробився плескатий виріб, і промащуємо зверху сумішшю олії та спецій. Випікаємо при температурі 200°C, 30 хв (або доти, доки не зарум'яниться скоринка). Якщо полюбляєте сирну скоринку, то за хв 2 до готовності, посипте верх картоплі сиром тертим і відправте назад у духовку.

Хрумкайте!





РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

10.06, 23:00 «Герой медичного фронту»: Рівненський лікар Євгеній Шмига отримав «Орден святого Пантелеймона»

10.06, 22:56 Герой без зірки - добровольцю з Рівненщини просять присвоїти звання посмертно

10.06, 22:40 Рівненська міська рада планує відкрити 19 меморіальних дошок та назвати вулицю на честь Марії Бабич

10.06, 22:16 Парковка в центрі Рівного стане платною

10.06, 22:00 Жителів Рівненщини закликають не торкатися уламків безпілотників та ракет

10.06, 21:23 Пішов з життя колишній очільник Рівненського обласного лабораторного центру

10.06, 21:04 Рівненська обласна рада нагадує: всі авто, незалежно від вартості, підлягають декларуванню

10.06, 20:36 Від Рівненщини до Торецького напрямку: 21-річний поліцейський FPV-пілот "Тунгус" несе службу на передовій

10.06, 20:05 У Рівному полтавська "Ворскла" здобула перемогу у фіналі Кубка України з жіночого футболу

10.06, 19:35 З російського полону додому повернулися два військовослужбовці з Дубенського та Рівненського районів