Ми у Facebook
06.12.2022, 18:29

Найніжніший Медовик з повітряним сметанним кремом: готуємо

Готуйте для гостей та для себе!
інгредієнти для тіста:[i][/i]

- 75 г меду
- 150 г цукру
- 50 г вершкового масла
- 1 ч.л.соди
- 1,5 ст.л.лимон.сік
- 2 яйця
- 275 г борошна
- 20 гр какао

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ
- 300г сметани від 25%
- 150 вершків від 33%
- 120 г цукрової пудри

ПРИГОТУВАННЯ коржів
- Мед, масло, цукор розчиняємо на паровій бані хвилин 10 (щоб цукор краще розчинився)
- прибираємо, остуджуємо трохи 2-3 хв.
- Вводимо яйця (і швидко! розмішуємо, щоб яйця не зварилися)
- Соду гасимо лимонним соком і заливаємо в масу.
- Додаємо борошно, сіль щіпку і какао, тісто виходить липучим (остуджуємо хвилин 10) при розкочуванні присипаємо борошном.)
- Розгортаємо 8-9 коржів
- Випікати в розігрітій духовці при 180° 5-6 хвилин.

Готові гарячі! коржі вирізаємо формою.
Форма у мене 20 см.

Приготування крему
Сметану з цукровою пудрою збиваємо на великій швидкості. (до консистенції густої сметани)
Окремо збиваємо вершки (вершки повинні бути холодні, купуйте заздалегідь і на ніч залишайте в холодильнику)
Потім дві маси з'єднуємо та перемішуємо лопаткою.

- Краю від коржів подрібнюємо та посипаємо весь торт.
- Даємо просочитися мінімум 5 годин, а краще на ніч.





На правах реклами