06.12.2022, 18:29
Найніжніший Медовик з повітряним сметанним кремом: готуємо
Готуйте для гостей та для себе!
інгредієнти для тіста:[i][/i]
- 75 г меду
- 150 г цукру
- 50 г вершкового масла
- 1 ч.л.соди
- 1,5 ст.л.лимон.сік
- 2 яйця
- 275 г борошна
- 20 гр какао
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ
- 300г сметани від 25%
- 150 вершків від 33%
- 120 г цукрової пудри
ПРИГОТУВАННЯ коржів
- Мед, масло, цукор розчиняємо на паровій бані хвилин 10 (щоб цукор краще розчинився)
- прибираємо, остуджуємо трохи 2-3 хв.
- Вводимо яйця (і швидко! розмішуємо, щоб яйця не зварилися)
- Соду гасимо лимонним соком і заливаємо в масу.
- Додаємо борошно, сіль щіпку і какао, тісто виходить липучим (остуджуємо хвилин 10) при розкочуванні присипаємо борошном.)
- Розгортаємо 8-9 коржів
- Випікати в розігрітій духовці при 180° 5-6 хвилин.
Готові гарячі! коржі вирізаємо формою.
Форма у мене 20 см.
Приготування крему
Сметану з цукровою пудрою збиваємо на великій швидкості. (до консистенції густої сметани)
Окремо збиваємо вершки (вершки повинні бути холодні, купуйте заздалегідь і на ніч залишайте в холодильнику)
Потім дві маси з'єднуємо та перемішуємо лопаткою.
- Краю від коржів подрібнюємо та посипаємо весь торт.
- Даємо просочитися мінімум 5 годин, а краще на ніч.
- 75 г меду
- 150 г цукру
- 50 г вершкового масла
- 1 ч.л.соди
- 1,5 ст.л.лимон.сік
- 2 яйця
- 275 г борошна
- 20 гр какао
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ
- 300г сметани від 25%
- 150 вершків від 33%
- 120 г цукрової пудри
ПРИГОТУВАННЯ коржів
- Мед, масло, цукор розчиняємо на паровій бані хвилин 10 (щоб цукор краще розчинився)
- прибираємо, остуджуємо трохи 2-3 хв.
- Вводимо яйця (і швидко! розмішуємо, щоб яйця не зварилися)
- Соду гасимо лимонним соком і заливаємо в масу.
- Додаємо борошно, сіль щіпку і какао, тісто виходить липучим (остуджуємо хвилин 10) при розкочуванні присипаємо борошном.)
- Розгортаємо 8-9 коржів
- Випікати в розігрітій духовці при 180° 5-6 хвилин.
Готові гарячі! коржі вирізаємо формою.
Форма у мене 20 см.
Приготування крему
Сметану з цукровою пудрою збиваємо на великій швидкості. (до консистенції густої сметани)
Окремо збиваємо вершки (вершки повинні бути холодні, купуйте заздалегідь і на ніч залишайте в холодильнику)
Потім дві маси з'єднуємо та перемішуємо лопаткою.
- Краю від коржів подрібнюємо та посипаємо весь торт.
- Даємо просочитися мінімум 5 годин, а краще на ніч.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 1316Інші статті рубрики:
Коли треба робити щеплення БЦЖ?
Більше століття тому французькі лікарі Альбер Кальметт і Каміль Герен створили зі збудника туберкульозу корів дуже схожу на своїх хвороботворних “родичок” бактерію, яка може викликати імунну відповідь, але не туберкульоз.
переглядів: 161
Рівнянин здобув бронзу на Міжнародному турнірі
На п'єдестал пошани зійшов вихованець ДЮСШ #1 Рівненської міської ради Артур БОЙЧУК.
переглядів: 377
Рівнянин із Австралії виступить у місті із концертом
У Рівному відбудеться концерт рівнянина Олександра Цибульського, який мешкає в Австралії.
переглядів: 264
Чому не можна мити волосся по всій довжині: поради трихолога
Головний принцип у митті волосся, який ви скоріш за все порушуєте.
переглядів: 901
Втратив на війні око та частину пальця: історія про військового з Рівненського ТЦК [+Відео]
Військовий з ім'ям "Клим", учасник АТО, брав участь у боях за Савур-Могилу, де росіяни ставили винагороду 100 тисяч доларів за його голову.
переглядів: 648