06.12.2022, 18:29
Найніжніший Медовик з повітряним сметанним кремом: готуємо
Готуйте для гостей та для себе!
інгредієнти для тіста:[i][/i]
- 75 г меду
- 150 г цукру
- 50 г вершкового масла
- 1 ч.л.соди
- 1,5 ст.л.лимон.сік
- 2 яйця
- 275 г борошна
- 20 гр какао
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ
- 300г сметани від 25%
- 150 вершків від 33%
- 120 г цукрової пудри
ПРИГОТУВАННЯ коржів
- Мед, масло, цукор розчиняємо на паровій бані хвилин 10 (щоб цукор краще розчинився)
- прибираємо, остуджуємо трохи 2-3 хв.
- Вводимо яйця (і швидко! розмішуємо, щоб яйця не зварилися)
- Соду гасимо лимонним соком і заливаємо в масу.
- Додаємо борошно, сіль щіпку і какао, тісто виходить липучим (остуджуємо хвилин 10) при розкочуванні присипаємо борошном.)
- Розгортаємо 8-9 коржів
- Випікати в розігрітій духовці при 180° 5-6 хвилин.
Готові гарячі! коржі вирізаємо формою.
Форма у мене 20 см.
Приготування крему
Сметану з цукровою пудрою збиваємо на великій швидкості. (до консистенції густої сметани)
Окремо збиваємо вершки (вершки повинні бути холодні, купуйте заздалегідь і на ніч залишайте в холодильнику)
Потім дві маси з'єднуємо та перемішуємо лопаткою.
- Краю від коржів подрібнюємо та посипаємо весь торт.
- Даємо просочитися мінімум 5 годин, а краще на ніч.
- 75 г меду
- 150 г цукру
- 50 г вершкового масла
- 1 ч.л.соди
- 1,5 ст.л.лимон.сік
- 2 яйця
- 275 г борошна
- 20 гр какао
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ
- 300г сметани від 25%
- 150 вершків від 33%
- 120 г цукрової пудри
ПРИГОТУВАННЯ коржів
- Мед, масло, цукор розчиняємо на паровій бані хвилин 10 (щоб цукор краще розчинився)
- прибираємо, остуджуємо трохи 2-3 хв.
- Вводимо яйця (і швидко! розмішуємо, щоб яйця не зварилися)
- Соду гасимо лимонним соком і заливаємо в масу.
- Додаємо борошно, сіль щіпку і какао, тісто виходить липучим (остуджуємо хвилин 10) при розкочуванні присипаємо борошном.)
- Розгортаємо 8-9 коржів
- Випікати в розігрітій духовці при 180° 5-6 хвилин.
Готові гарячі! коржі вирізаємо формою.
Форма у мене 20 см.
Приготування крему
Сметану з цукровою пудрою збиваємо на великій швидкості. (до консистенції густої сметани)
Окремо збиваємо вершки (вершки повинні бути холодні, купуйте заздалегідь і на ніч залишайте в холодильнику)
Потім дві маси з'єднуємо та перемішуємо лопаткою.
- Краю від коржів подрібнюємо та посипаємо весь торт.
- Даємо просочитися мінімум 5 годин, а краще на ніч.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 1321Інші статті рубрики:
Ракети не вдалося збити: На Львівщині є влучання
Нічна масована атака на Україну не минула безслідно для Львівщини. На щастя, обійшлося без жертв.
переглядів: 36
Порошок був не пральним: На Рівненщині затримали рецидивістку, яка ввозила в Україну прекурсори
Служба безпеки України ліквідувала канал контрабандного ввезення в Україну прекурсорів, з яких виготовляють психотропи.
переглядів: 32
росіяни вдарили по енергооб'єктах: В деяких областях вводять графіки відключень електрики
Укренерго повідомляє про наслідки нічної атаки росіян.
переглядів: 127
5 хвилин на підготовку: максимально швидкий рецепт яблучого пирога до чаю
Що приготувати, коли хочеться смакоту, але багато часу немає? Смачний швидкий пиріг за нашим рецептом!
переглядів: 1191
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 481