Ми у Facebook
11.12.2022, 15:05

Із понеділка в Рівному буде новий маршрут

Цей маршрут курсуватиме під номером 47а і буде сполучати Льонокомбінат з вулицею Тиннівською.
Про це іфнормує мер Рівного Олександр Третяк.

Раніше жителі цієї вулиці їздили 58 маршрутом. Однак, в управлінні транспорту і зв'язку кажуть, що він приносив лише збиток, через що претенденти, що були готові працювати на ньому, з кожним конкурсом зменшувалися. А ті, що все-таки працювали, робили це неякісно: насамперед - не дотримувалися графіків. У підсумку, оскільки тих, хто хоче працювати на маршруті не було, його зняли з 1 грудня.

Для того, щоб люди могли дістатися з центруміста і не тільки, вирішили продовжити 47 маршрут на вулицю Тиннівську. Саме тому з'явиться новий маршрут 47а.

За словами головного спеціаліста управління транспорту і зв'язку Рівного Дмитра Царука, із понеділка автобуси 47а вже курсуватимуть Тиннівською. Зараз узгоджують інтервали руху.

Дмитро Царук каже, що важливо знайти спільне між частотою поїздки та наявністю пасажирів. Протягом першого тижня роботи мають вивчити, коли є найбільша необхідність у цих автобусах, а коли менша. Відповідно до цього і створюватиметься графік, аби всім було зручно - пасажири чітко знали, коли є транспорт, а перевізники не здійснювали збиткових рейсів.

Протягом першого тижня роботи перевізник визначиться із чітким графіком та інтервалами руху автобусів.





На правах реклами