Ми у Facebook
13.12.2022, 10:23

У Білорусі почалася раптова перевірка боєготовності військ

фото з gur.gov.ua

У повідомленні міноборони Білорусі йдеться про те, що від сьогодні, 13 грудня, почалася раптова перевірка боєготовності військ.
У повідомленні з офіційного телеграму міноборони білорусії йдеться про те, що заходи матимуть комплексний Війська мають в найкоротші строки висунутись у призначені райони, здійснити їхнє інженерне обладнання, організувати охорону та оборону, а також навести мостові переправи через річки Неман та Березина.

За повідомленням з офіційного Телеграму Міноборони Білорусі, t.me/modmilby

Як наголошують активісти каналу Білоруський Гаюн, приницповим є те, що дві ці ріки не проходять поблизу кордону з Україною.

"Неман протікає у північно-західній частині країни, на територіях Мінської та Гродненської обл. і далі йде до Литви;

Березина повністю знаходиться на території Білорусі та протікає у 4-х областях: Вітебській, Мінській, Могилівській та Гомельській. Найближча точка цієї річки до кордону з Україною — це її гирло, яке знаходиться у селі Берегова Слобода (Речицький район, Гомельської області). І навіть із тієї точки до кордону з Україною ще мінімум 80 кілометрів", - наголошує Білоруський Гаюн, t.me/Hajun_BY.

Нагадаємо, У білорусі побільшало російських мобіків. Генштаб заявив, що немає ознак наступальних формувань на Волинському напрямку





На правах реклами