Ми у Facebook
20.12.2022, 21:06

Смачнющий торт «Мікадо» до новорічного столу

Неймовірно смачний десерт, що тане в роті!
Інгредієнти для тіста:

4 яйця
150 г цукру
300 г сметани
1 чайна ложка соди
3 ст.л. Ложки какао
1 ст.л. Коньяку (за бажанням)
180 мл рослинної олії
борошно 500-700 гр (не забивайте борошном, поступово всипайте)

Крем:

варене згущене молоко 2 банки
вершкове масло 360-400 г (м'яке)
какао 2 ст.л.
1-2 ст.л. Коньяку (за бажанням)
розтоплена плитка молочного шоколаду 100 г

Приготування:

Збиваємо міксером або ручним віночком яйця із цукром. Вливаємо олію та коньяк, до сметані додаємо соду, перемішуємо і вливаємо до яєчної маси.
Просіюємо какао та борошно, замішуємо тісто і ділимо на 6-8 рівних частин.
Розгортаємо в тонкий прямокутний пласт, робимо надколи виделкою і відправляємо в розігріту духовку 180t на 5-7 хвилин (дивіться по духовці).
Для крему збиваємо м'яке вершкове масло зі згущеним молоком і вводимо інші інгредієнти, як на відео.
Збираємо тортик, зверху посипаємо плиткою шоколаду





На правах реклами