Ми у Facebook
21.12.2022, 20:11

Сильна молитва до святої Анни, яка допомагає завагітніти

Свята Анна та її чоловік Іоаким жили щасливим подружнім життям, але до старості не могли мати дітей. Але Господь благословив подружжя - у них народилася Марія, яка стала Богородицею.
Тож до святої Анни прийнято молитися з надією народити дитину.

"Почуй нас, Божих рабів Твоїх (імена подружжя), Всемогутній і Милосердний Всевишній, хай нашими молитвами буде послана допомога Твоя. Молимо, будь поблажливий, Боже, до молитовних слів наших, згадай Свій закон про збільшення людського роду і будь Покровителем нашим, та з Твоєю допомогою збережеться встановлене Тобою ж. Господи, Ти зміг створити своєю силою могутньою з нічого – все, і започаткував початок у безмежному світі існуючого: створив людину за образом своїм, і найвищою таємницею освятив подружжя союз з церквою. Зглянься, Всевишній Боже, на рабів своїх (імена подружжя), з'єднаних подружнім союзом, які молять про допомогу Твою, нехай прийде на нас милість Твоя божественна, нехай станемо плідними і зможемо ми побачити синів і дочок своїх, до 3-го і 4-го роду, і до глибокої старості доживемо і прийдемо в Небесне Царство через Господа Бога Ісуса нашого Христа. Амінь".


Джерело: https://lifestyle.24tv.ua/molitva-do-svyatoyi-anni-yaka-dopomagaye-zavagitniti_n2118793

Нагадаємо, одне з грудневих свят - День Святої та праведної Анни. Його встановлення пов'язане з непорочним зачаттям праведною Анною доньки Марії - Матері Ісуса Христа.





На правах реклами