Ми у Facebook
22.12.2022, 11:25

З Днем енергетика: вітання та листівки для українських воїнів світла

Щороку 22 грудня - День енергетика України. Своє професійне свято відзначають працівники електростанцій, інженери, ремонтники, допоміжний персонал.

Російські окупанти от уже кілька місяців обстрілюють і руйнують енергетичну інфраструктуру України. Нашими енергетиками, як і військовими, нині захоплюється весь світ. Завдяки Воїнам світла у наші будинки попри всі труднощі дають електрику.

Привітання з Днем енергетика України

Вітаю з професійним святом - з Днем енергетика! Бажаю ідеальної безперебійної роботи у твоїх енергосистемах! І в житті нехай все працює так само безперебійно, яскраво і потужно - здоров'я, достаток, дружба, любов!


***

Вітаю з Днем енергетика і хочу побажати, щоб в житті не було приводу для напруги, щоб жодна твоя мрія не зустрічала опору, щоб своєю славною працею і важливою роботою ти заслуговував загальну повагу, щоб жити тобі вдавалося завжди в достатку і комфорті!


***

Вітаю з Днем енергетика і від усього серця бажаю спокійної і безперешкодної роботи, легких шляхів вирішення будь-яких питань і проблем, теплоти рідних сердець і яскравого світла в душі, доброго щастя і благополуччя.


***

Вітаю з Днем енергетика. Бажаю бути джерелом світла, тепла і любові для близьких людей, бажаю успішної роботи без аварій і серйозних проблем, бажаю чудового життя з постійним потоком енергії!


***

Вітаємо з професійним святом! Бажаємо легких трудових тижнів, безперебійного енергопостачання, налагодженої роботи всіх механізмів, повноти ресурсів, багато сил, енергії, міцного здоров'я та особистого щастя!
















На правах реклами