Ми у Facebook
27.12.2022, 08:10

Рецепт хрустких вафель зі згущеним молоком, без вафельниці

Дуже смачний десерт, що порадує всіх!
Інгредієнти:
молоко – 100 мл.
масло вершкове - 100 гр
яйця - 3 шт
цукор – 150 гр
ванільний цукор – 1 ч. л.
сіль - щіпка
борошно - 200 гр

Для начинки:
Варена згущене молоко -1 банка
Вершкове масло - 50гр
Подрібнені горіхи(у мене волоські)

Готуємо:
Олію розтопити до рідкого стану. Яйця розбити в миску і додати цукор, сіль і ванілін. Збити міксером до пишної світлої піни, додати масло|мастило|, молоко і ще раз добре збити.
Всипати муку|борошно| і добре перемішати лопаткою або міксером на мінімальній швидкості.
На розігріту сковороду викласти трохи тіста і розмазати ополоником (найзручніше) якомога тонше. Смажити на середньому вогні по 2-3 хвилини до рум'яності з обох боків. Важливо не перетримати (ламатися) і не недосмажити (не будуть хрусткими). Прям на сковорідці, поки млинець гірчий згортаємо в трубочку. Даємо охолонути (при охолодженні вони твердніють і стають хрусткими)
Для крему збити згущене молоко і масло до пишності.





На правах реклами