Ми у Facebook
29.12.2022, 07:14

Оренда авто на вихідні – зручно чи ні?

Автомобіль напрокат у великому місті – це зручна нагода для бізнесменів, туристів, гостей міста зберегти свою мобільність та пересуватися з комфортом.
Найкраща оренда авто на сайті https://7cars.com.ua/ дозволяє отримати автомобіль будь-якого класу на будь-який час – починаючи від кількох годин і закінчуючи цілим місяцем.

Чому оренда автомобіля на вихідні – це вигідно


Здається, що це недешеве задоволення, проте воно відкриває масу можливостей, які відсутні у мешканців і гостей великого міста без автомобіля. І ось чому:

• ви можете тимчасово орендувати автомобіль, поки машина знаходиться в ремонті;
• навіть при навантажених обставинах на дорогах ви, як і раніше, залишаєтеся господарем самі собі, адже вам доступна максимальна мобільність;
• ви можете привезти або відвезти кудись ділових партнерів, яких було б незручно возити своєю машиною або таксі;
• на орендованому автомобілі можна перевозити навіть невеликі вантажі, наприклад валізи, посилки;
• орендувати машину можна не тільки для їзди містом, але й виїздів на природу з родиною, друзями;
• якщо планується покупка автомобіля, ви можете спочатку взяти його в оренду, випробувати кілька днів, а потім вже вирішувати – чи варто купувати таку модель.

Важливою перевагою орендованого автомобіля є те, що всі зобов'язання щодо страховок, ремонтних робіт, обслуговування лягають не на ваші плечі. Цим усім займається компанія, яка надає вам транспортний засіб.

Умови оренди в компанії 7Cars


Для того, щоб сісти за кермо орендованого авто вам потрібно:

• досягти повного повноліття,
• мати досвід керування транспортним засобом від 2 років, а для престижних машин – від 5;
• мати ідентифікаційний код платника податків, а також посвідчення особи та водія.

Скільки коштує оренда


Перед тим як звертатися до прокатної компанії ви повинні визначитися на який термін вам потрібне авто та саме який тип траспортного засобу вам до вподоби. Адже від цього залежатиме вартість оренди.

Крім того, сума буде більшою, якщо ви замовите авто з водієм. Тут вже кінцева вартість буде залежатиме від пройдених кілометрів або за кількістю годин.

Ви можете орендувати авто не тільки на вихідні, а на термін від години до кілька місяців. Перш ніж сісти за кермо, ви повинні підписати усі папери, а саме договір оренди.

Оренда авто з водієм значно спрощує життя постійно зайнятих людей, особливо у вихідні. Презентабельні транспортні засоби в чистому доглянутому вигляді дозволяють чудово провести час у великому місті без зайвого клопоту.






На правах реклами