Ми у Facebook
22.01.2023, 14:15

Юридичні послуги нерезидентам (іноземцям) в Україні

Під час візиту з ділових питань або переїзду до іншої країни необхідна допомога професійних радників. Іноземцям, що мають намір здійснювати комерційну діяльність або працевлаштовуватись в Україні, знадобиться професійна підтримка юристів, які зекономлять ваш час і зусилля, правильно зорієнтувавши у вимогах законодавства України.
Сьогодні існує велика кількість юридичних фірм, що надають юридичну допомогу іноземцям в Україні та правову допомогу в організації бізнесу для нерезидентів, але як обрати тих, кому можна довірити вирішення найскладніших завдань? Звісно, варто орієнтуватись на досвід спеціалістів компанії, на підхід цих фахівців до роботи, відгуки про виконану роботу і на співвідношення вартості та якості послуг.

Кому довірити розв'язання питань щодо іноземців?


Smartsolutions – юридична компанія з 20-річним досвідом роботи на українському ринку. Однією з переваг співпраці з нею є комплексний підхід до надання рішень.

Ми володіємо потрібними знаннями та ґрунтовним досвідом, і допоможемо знайти оптимальне рішення для вашої конкретної ситуації та пройти всі необхідні процедури у державних органах. Наша команда пропонує широкий спектр послуг для іноземних громадян та членів їхніх сімей, які планують проживати та/або працювати на території України, придбати нерухоме майно, зробити інвестицію або розпочати свою особисту підприємницьку діяльність.

Smartsolutions пропонують рішення


Рішення включають консультацію юриста, організацію необхідних перекладів та нотаріального засвідчення документів, підготовку та оформлення необхідного пакету документів, допомогу у збиранні документів, супровід при поданні документів та одержанні документів та ін.

• Консультаційне роз'яснення законодавства України
• Підготовка та супровід запитів, пов'язаних зі зверненнями до державних органів України
• Аналіз документів, роз'яснення вимог законодавства України та пошук кращого рішення для конкретної ситуації.
Отримання посвідки на тимчасове проживання, що дозволяє перебувати на території України на строк до 1 року, для роботи в Україні потрібне оформлення дозволу на працевлаштування. Термін оформлення – до 15 днів.
Отримання посвідки на постійне проживання, що дозволяє постійно перебувати на території України, вести трудову діяльність без дозволу на працевлаштування, виходить на певних підставах.
Отримання дозволу на працевлаштування, що дозволяє нерезидентам працювати на території України. В основному видається на строк до 1 року, у деяких випадках – до 3-х років видається іноземцю для роботи на одній посаді в одній компанії.
• Отримання ІПН (ідентифікаційного номера платника податків).

Необхідний для ведення бізнесу в Україні, придбання нерухомості, здійснення банківських операцій та нотаріальних угод. Включає підготовку пакету документів, необхідних для оформлення ідентифікаційного номера, супровід під час підписання нотаріальної довіреності, подання пакету документів та отримання ідентифікаційного номера.

• Правова допомога у створенні бізнесу, зокрема, з питань оподаткування та бухгалтерського обліку

Дозволяє вести бізнес-діяльність на території України. Термін реєстрації компанії – до 14 робочих днів. Включає консультацію юриста, складання установчих документів з урахуванням індивідуальних побажань клієнта та особливостей бізнесу, допомогу у виборі оптимальної системи оподаткування, підготовку та оформлення пакету документів для реєстрації компанії, супровід процедури реєстрації компанії у відповідних державних органах, відкриття рахунків у банку.

• Створення компаній, представництв

Дозволяє вести діяльність на території України від імені материнської компанії, спрощена процедура працевлаштування іноземних громадян, наявність податкових пільг. Включає консультацію юриста, складання всіх проектів та оформлення пакету документів для реєстрації представництва до Міністерства економіки, супровід процедури реєстрації представництва у відповідних державних органах, відкриття рахунків у банку, оформлення службової картки.

• Реєстрація фізичних осіб-підприємців (ФОП)
• Підготовка пакету документів та супровід при відкритті банківських рахунків
• Супровід угод щодо придбання майна
• Супровід під час укладання договорів, у т.ч. договорів оренди
• Професійна підтримка під час переговорів з партнерами
та інше.

Щоб отримати консультацію юриста компанії, потрібно заповнити форму на smartsolutions.ua або звернутися за телефоном, вказаним на сайті.

Якщо вам потрібна якісна юридична консультація або правова допомога, звертайтесь до Smartsolutions, які завжди знаходять вирішення простих та складних завдань клієнтів.

Time For Solutions!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ