Ми у Facebook
25.01.2023, 07:48

ВИРОБНИК ПРОХІДНИХ ТУРНІКЕТІВ В УКРАЇНІ

В Україні є успішні компанії, чия продукція вже кілька років добре відома в багатьох країнах світу. Серед виробників товарів з інтелектуальною власністю компанія TiSO як виробник прохідних турнікетів в Україні є однією з найвідоміших в світі.
Сфера діяльності компанії зосереджена на випуску обладнання для забезпечення безпеки персоналу організацій, фірм та установ, для виключення ризиків для відвідувачів тих організацій, установ і закладів, для комфортного і надійно-безпекового проживання людей в їхніх оселях, квартирах, будинках. Фірма виготовляє або безпосередньо такі вироби, або виготовляє, обробляє та оздоблює вироби, деталі виробів та заготовки для майбутніх виробів, і допомагає іншим виробникам випускати товари високої якості, а споживачам отримувати справжню насолоду від користування ними.

Рівень якості продукції від TiSO підтверджений міжнародними стандартами, відповідність до яких регулярно тестується на виробництві.

Серед довгого переліку асортименту товарів з маркою TiSO широковідомими є турнікети. Сфера їхнього застосування надзвичайно поширена. Турнікети для проходу до будівель потрібні майже в усіх типах організацій, в усіх видах публічних закладів, дуже часто вони необхідні для організації проходу людей на території підприємств, зон відпочинку, спортивних комплексів тощо. З погляду різноманітності умов використання турнікетних прохідних, турнікети виробництва TiSO в своєму модельному ряді вміщують всі можливі варіанти обладнань для організації надійного контролю за доступом всередину приміщень та територій та для зручного проходження людських потоків при виході із закладів та установ.

Серед місць, де успішно діють наші турнікети окрім бізнес-структур є чималий перелік транспортних вузлів (аеропортів, портів, вокзалів та автостанцій), навчальних, медичних, спортивних, розважальних закладів і зон, туристичних об’єктів, розташованих на різних континентах, і навіть «екзотичні» місця як то трудовий табір в Об’єднаних Арабських Еміратах.      

Вироби компанії не просто перекривають проходи чи навпаки відчиняють двері для швидкого виходу, вони роблять інтер’єр ваших будівель більш привабливим, починаючи вже самого входу.

У TiSO не тільки зручно користатися її виробами, їх також зручно купляти та отримувати, завдяки чітко організованій системі обслуговування наших клієнтів.






На правах реклами