Хрусткі та ситні: готуємо бельгійські вафлі з сиром
- Курячі яйця – 2 шт.
- Сметана 20% – 150 гр
- Твердий сир – 100 гр
- Борошно – 160 гр
- Сіль – за смаком
- Розпушувач – 1 уп.
- Вершкове масло – 30 гр
- Часник – 1-2 зубчики
- Зелень петрушки – 5-10 гр
Спосіб приготування:
1. Твердий сир потерти на крупній терці.
2. Зелень петрушки вимити, просушити паперовими рушниками та подрібнити ножем. Зубчики часнику потерти на дрібній терці.
3. Курячі яйця розбити в глибоку миску. Додати в миску сіль, приблизно пару дрібок. Добре збити яйця міксером, до отримання пишної піни.
4. Додати до яєць сметану та розтоплене вершкове масло.
5. Додати до цієї маси потертий сир, зелень та часник.
6. До борошна додати розпушувач для тіста та перемішати сухі інгредієнти.
7. Висипати все борошно до маси з яйцями. Перемішати до отримання густого тягучого тіста.
8. В розігріту електровафельницю рівномірно викласти тісто та смажити бельгійські вафлі з сиром 3-4 хвилини.
Смачного!

Як правильно харчуватися у стані тривожності?

У стані тривожності спрацьовують харчові тригери. Дізнайтеся, які є корисні.
переглядів: 33
Мешканці Рівненщини іноді скаржаться на перевізників

В області продовжує діяти цілодобова гаряча лінія. Іноді одна із скарг з якою звертаються до держслужбовців - скарги на перевізників.
переглядів: 127
Сильна молитва до 40 мучеників Севастійських

Сьогодні, 22 березня, вшановують пам'ять Сорока мучеників Севастійських. До цих святих молилися у різних життєвих потребах.
переглядів: 168
Детальний гороскоп на середу: астрологи поділилися порадами для кожного знаку

Дізнайтеся, що підготували вам зірки на середу, 22 березня.
переглядів: 308
Ідеальний вигляд та смак: найпоширеніші помилки у випіканні пасок

Паска - головна прикраса Великоднього столу, але щоб вона вийшла рівною, красивою та смачною потрібно постаратися. У цій статті ми розповімо про три найпоширеніші помилки, які допускають господині при приготуванні пасок.
переглядів: 385