Ми у Facebook
02.02.2023, 07:30

Печиво через м'ясорубку: Як приготувати простий й смачний десерт

Це печиво пахне дитинством і вершковим маслом. Просте у приготуванні з неймовірним смаком. Готуйте й частуйте гостей!
Інгредієнти:

- яйця - 3 шт.
- масло - 100 г
- смалець 100 г
- борошно - 550 г
- розпушувач - 2 ч.л.
- майонез - 3 ст.л
- цукор - 140 г

Холодне масло натріть на тертку та перемішайте в крихту з борошном. Додайте смалець і ще раз перетріть. Далі вибийте яйця в крихту, всипте цукор, місіть. Додайте розпушувач та майонез. У вас вийде м'яке пластичне тісто. Прокрутіть його через м'ясорубку через спеціальні насадки. Випікати в духовці 15 хв з конвекцією при температурі 180 градусів.





На правах реклами