Ми у Facebook
05.02.2023, 07:59

Як обрати наручний годинник

Буває, що годинник дуже вже сподобався зовні, але їхній внутрішній світ, м'яко кажучи, розчаровує. Та й зворотні приклади не виключені: що користі від досконалої начинки, коли зовні нема на що подивитися? У цій статті розповідаємо, який наручний годинник вибрати, щоб досягти гармонії та не шкодувати про втрачений час.

4 головні параметри


У світі існує сотні годинних брендів. Ми рекомендуємо наручний годинник Guardo і далі розкажемо чому саме годинники цього італійського бренду. Щоб уберегти вас від виснажливого серфінгу просторами інтернету, відповідально заявляємо: від цієї статті до вдалої покупки всього 4 кроки.

1. СТИЛЬ. Визначтеся, в яких випадках ви носитимете годинник.
2. МЕХАНІЗМ. Якщо годинник не просто для краси, але і для користі, вирішіть, що вони повинні вміти.
3. БЮДЖЕТ. Відрахуйте суму, з якої не шкода розлучитися заради нового аксесуара.
4. МАТЕРІАЛ. Найостанніше і найлегше питання – з чого буде зроблено годинник.

Обираємо стиль


З чим ви збираєтеся носити годинник? Звичайно, є серед нас великі оригінали, які насамперед купують яскравий аксесуар і лише потім замислюються, як сформувати під нього решту гардероба. Але переважно все відбувається навпаки: спочатку ми ретельно продумуємо образ, а потім доповнюємо його прикрасами.

Як працюватиме ваш годинник?


Кварцовий годинник працює від батарейки. У середньому елемент живлення змінюють раз на 2-3 роки. Профілактика потрібна тільки в тому випадку, якщо кварц має незвичайні надбудови та ускладнення. Кварц завжди точніше механіки, а сам механізм, як правило, бюджетніший.

Механічний годинник працює від енергії заведеної пружини. У середньому, ручну механіку заводять раз на півтора-два дні. Регулярна профілактика потрібна в обох випадках. Тому краще одразу звертатися до моделей з кварцевим механізмом.

Скільки ви готові витратити на годинник своєї мрії?


У суспільстві поширена думка, що вартість годинника повинна дорівнювати місячному окладу. Для багатьох цей безкомпромісний захід зрозумілий і виправданий: спочатку ми заробляємо на створення бездоганного іміджу, а потім імідж працює на нас. Для тих же, хто ще не готовий до такого серйозного підходу, є приємна новина: ціна годинника має бути такою, щоб серце раділо від покупки, а не оплакувало витрачені гроші.

З чого буде зроблено ваш годинник?


При виборі матеріалу важливими є лише дві речі:

• колір корпусу (він повинен поєднуватись з іншими аксесуарами в образі);
• індивідуальні переваги (одні без розуму від дорогоцінних металів, інші раді яскравому пластику).

Також необхідно звернути увагу на браслет або ремінець. Варіантів дуже багато. Це може бути як метал, так і шкіра. Крім того, зараз дуже популярні еко-шкіра або штучна. Серед інших матеріалів може бути нейлон, каучук або поєднання.

І головна порада при виборі годинника – щоб весь час хотілося милуватися ними та носити їх на руках! Ось чому ми рекомендуємо саме годинники Guardo.






На правах реклами