Ми у Facebook
09.02.2023, 12:24

Ідеальний рецепти сочників, які не черствіють: м’які, ніжні, ароматні

Цей РЕЦЕПТ ІДЕАЛЬНИЙ, готую завжди подвійну чи потрійну порцію. Йдуть на УРА. Ідеальний перекус на роботу та до школи!
Інгредієнти:

* Тісто:
* Борошно 350 - 400 гр
* Вершкове масло 100 гр
* Яйце 1 шт
* Цукор 100 гр
* Сметана 2 стол.
* Розпушувач 1 чайн.л
*
* Начинка:
* Сир 150-180 гр
* Цукор 100 гр
* Яйце 1 шт
* Борошно (або крохмаль) 1 стол.

Готуємо:

1). Для тіста змішати в мисці борошно, розпушувач і дрібку солі.

2). Потім у цю миску на крупній тертці натерти холодне вершкове масло. І перетерти його з борошном у дрібну крихту.

3). В окремій мисці з'єднати цукор, яйця та сметану. Добре перемішати до однорідності.

4). Тепер у борошняну крихту влити підготовлену яєчну масу. Замісити щільне однорідне тісто. Поставити його в холодильник на годину.

5). Приготувати сирну начинку для сочників. У миску до сиру додати цукор та яєчний білок.

6). Подрібнити все занурювальним блендером або ретельно перетерти вилкою. Потім всипати борошно чи крохмаль. Якщо сирна маса буде дуже рідка, можна додати столову ложку манки.

7). Тісто розкотити в широкий пласт завтовшки півсантиметра. Вирізати формою відповідні кола діаметром приблизно 10 см.

8). На кожну половинку сочника викласти чайну ложку сирної начинки.

9). Накрити начинку другою стороною, трохи прищепити тісто по краю в місці згину, залишаючи середину відкритої.

10). Перекласти сочники на деко, змастити жовтком, що залишився. Попередньо жовток можна розмішати зі столовою ложкою молока чи води.

11). Випікати сочники з сиром у розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин.





На правах реклами