Ідеальний рецепти сочників, які не черствіють: м’які, ніжні, ароматні
* Тісто:
* Борошно 350 - 400 гр
* Вершкове масло 100 гр
* Яйце 1 шт
* Цукор 100 гр
* Сметана 2 стол.
* Розпушувач 1 чайн.л
*
* Начинка:
* Сир 150-180 гр
* Цукор 100 гр
* Яйце 1 шт
* Борошно (або крохмаль) 1 стол.
Готуємо:
1). Для тіста змішати в мисці борошно, розпушувач і дрібку солі.
2). Потім у цю миску на крупній тертці натерти холодне вершкове масло. І перетерти його з борошном у дрібну крихту.
3). В окремій мисці з'єднати цукор, яйця та сметану. Добре перемішати до однорідності.
4). Тепер у борошняну крихту влити підготовлену яєчну масу. Замісити щільне однорідне тісто. Поставити його в холодильник на годину.
5). Приготувати сирну начинку для сочників. У миску до сиру додати цукор та яєчний білок.
6). Подрібнити все занурювальним блендером або ретельно перетерти вилкою. Потім всипати борошно чи крохмаль. Якщо сирна маса буде дуже рідка, можна додати столову ложку манки.
7). Тісто розкотити в широкий пласт завтовшки півсантиметра. Вирізати формою відповідні кола діаметром приблизно 10 см.
8). На кожну половинку сочника викласти чайну ложку сирної начинки.
9). Накрити начинку другою стороною, трохи прищепити тісто по краю в місці згину, залишаючи середину відкритої.
10). Перекласти сочники на деко, змастити жовтком, що залишився. Попередньо жовток можна розмішати зі столовою ложкою молока чи води.
11). Випікати сочники з сиром у розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин.

рецепт, варто знати, "Готуємо вдома, "СмачнОГО!", смачно, корисні поради господиням
Топ-3 знаки Зодіаку, в яких народжуються найрозумніші діти

Астрологи розповіли у кого зі знаків Зодіаку народжуються вундеркінди.
переглядів: 2527
Неймовірна смакота: готуємо весняний картопляний салат

Такий салат порадує ваші смакові рецептори та може замінити навіть повноцінний обід.
переглядів: 1880
Найпоширеніші помилки, які ви допускаєте у випіканні пасок

Паска - головна прикраса Великоднього столу, але щоб вона вийшла рівною, красивою та смачною потрібно постаратися. У цій статті ми розповімо про три найпоширеніші помилки, які допускають господині при приготуванні пасок.
переглядів: 1092
Рівненщина попрощалася з Героєм, який віддав життя за Батьківщину

Вчора на Рівненщині в останню путь провели загиблого воїна Володимира Тішакова.
переглядів: 382
Смакота для всієї сім'ї: швидкий рецепт сніданку в булочці

Швидкий і смачний сніданок: соковиті й ароматні овочі з перепелиними яйцями та моцарелою, запечені в булочці.
переглядів: 999