Ми у Facebook
10.02.2023, 09:26

Поїзди Укрзалізниці зараз затримуються

Через знеструмлення окремих ділянок по Україні 5 із 65 рейсів Укрзалізниці затримуються на 5 хвилин і більше, ще 3 поїзди - на понад півгодини.
Пересаджують пасажирів рейсу №712/711 Київ — Краматорськ до спальних вагонів під резервним тепловозом, Інтерсіті+ №722 в напрямку Харкова доїде також під теплотягою. Зворотні відправлення з Краматорська та Харкова відповідно очікуються із затримкою, про яку повідомлять додатково.

Про це йдеться на офіційному Телеграмі Укрзалізниці (t.me/UkrzalInfo)

"Ситуація на всіх вокзалах країни наразі контрольована, є резервне енергопостачання. Посадка та висадка в містах, де оголошено повітряну тривогу, продовжується підземними переходами.
Нагадаємо, що на залізничних вокзалах України відкрито «Пункти незламності», а на найбільших – працюють «Фортеці незламності», де можна зігрітися безкоштовним чаєм, зарядити гаджети та знайти гарантований зв’язок.

Пасажирів, які за форс-мажорних обставин, у результаті обстрілів та тривог, не встигли на свої рейси, ми з тим же квитком посадимо на наступний рейс аналогічного напрямку", - зазначають залілізничники.

В УЗ зазначають, що київська кільцева електричка курсує чітко за графіком, у тому числі мостами між лівим та правим берегом Києва.

Нагадаємо, у Польщі зросла вартість проїзду потягами: як при цьому економити українцям?




Зберігаємо спокій та продовжуємо рух до перемоги.





На правах реклами