14.02.2023, 20:10
Легка та корисна вечеря: готуємо овочевий суп із цвітною капустою
Приготуйте овочевий суп за нашим рецептом і він точно сподобається вам та вашій сім'ї.
Інгредієнти:
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Картопля - 2 шт.
Петрушка - За смаком
Кріп - За смаком
Базилік - За смаком
Часник - 1 зубочок
Броколі - 200 гр.
Цвітна капуста - 200 гр.
Стебло селери - 2 шт.
Консервована кукурудза - 2-3 ст. ложки
Вершкове масло - 20 гр.
Оливкова олія - Для смаження
Сіль - За смаком
Процес приготування:
1. На оливковій олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.
2. Додаємо в сковорідку до цибулі моркву. Ми натерли морквину на тертці, однак якщо вам більше подобається морква, нарізана кільцями або кубиком, можете нарізати її саме так, як вам подобається.
3. Варимо овочевий бульйон. Для цього в сотейник кладемо нарізану кубиками картоплю, цвітну капусту і моркву. Врахуйте, що ми використовуємо в цьому рецепті дві морквини і якщо першу моркву ми натерли на тертці, то другу нарізаємо кільцями.
4. Броколі варимо окремо від усіх інших овочів.
5. Додаємо до зажарки нарізане стебло селери та смажимо овочі ще 5-7 хвилин періодично помішуючи їх.
6. Перекладаємо броколі в каструлю до овочевого бульйону. Солимо і перчимо бульйон. Також можна використовувати будь-які прянощі та спеції на ваш смак.
7. Відправляємо зажарку в суп, все перемішуємо, ще раз пробуємо і регулюємо смак за допомогою спецій і солі.
8. Наприкінці приготування відправляємо в суп консервовану кукурудзу.
9. Суп подаємо до столу в гарячому вигляді, прикрасивши його свіжою зеленню.
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Картопля - 2 шт.
Петрушка - За смаком
Кріп - За смаком
Базилік - За смаком
Часник - 1 зубочок
Броколі - 200 гр.
Цвітна капуста - 200 гр.
Стебло селери - 2 шт.
Консервована кукурудза - 2-3 ст. ложки
Вершкове масло - 20 гр.
Оливкова олія - Для смаження
Сіль - За смаком
Процес приготування:
1. На оливковій олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.
2. Додаємо в сковорідку до цибулі моркву. Ми натерли морквину на тертці, однак якщо вам більше подобається морква, нарізана кільцями або кубиком, можете нарізати її саме так, як вам подобається.
3. Варимо овочевий бульйон. Для цього в сотейник кладемо нарізану кубиками картоплю, цвітну капусту і моркву. Врахуйте, що ми використовуємо в цьому рецепті дві морквини і якщо першу моркву ми натерли на тертці, то другу нарізаємо кільцями.
4. Броколі варимо окремо від усіх інших овочів.
5. Додаємо до зажарки нарізане стебло селери та смажимо овочі ще 5-7 хвилин періодично помішуючи їх.
6. Перекладаємо броколі в каструлю до овочевого бульйону. Солимо і перчимо бульйон. Також можна використовувати будь-які прянощі та спеції на ваш смак.
7. Відправляємо зажарку в суп, все перемішуємо, ще раз пробуємо і регулюємо смак за допомогою спецій і солі.
8. Наприкінці приготування відправляємо в суп консервовану кукурудзу.
9. Суп подаємо до столу в гарячому вигляді, прикрасивши його свіжою зеленню.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Ольга НауменкоПереглядів: 1255Інші статті рубрики:
Аварія у Дніпрі: подробиці ДТП, яка забрала життя 10-річної дівчинки
Поліція затримала водія, який вчинив смертельне ДТП у Дніпрі.
переглядів: 266
Церковний календар на грудень 2024: що святкуватимуть українці
Останній місяць року багатий на святаи та важливі дати. У церковному календарі на грудень іц Різдво, і Миколи, і річниця проведення Об’єднавчого Собору.
переглядів: 250
Що треба знати про реформу МСЕК
Статус інвалідності до дати наступного оцінювання є чинним.
переглядів: 475
У Рівному відбудеться фестиваль "ВареничОК"
Сьогодні, 30 листопада, у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка з 12:00 до 19:00 пройде фестиваль "ВареничОК".
переглядів: 430
На Рівненщині попрощалися із чотирма загиблими захисниками
Рівненщина попрощалася із загиблими Воїнами Василем Федчуком із Гощанщини, Андрієм Калушем із Дядьковицької громади, Олександром Панасюком із Сарненщини та Віктором Сиротчуком із Вараської ТГ.
переглядів: 492