Ми у Facebook
20.02.2023, 10:53

ВСТУП 2023: Гроші за пробне ЗНО повернуть

Учасники пробного тестування мають змогу вибрати, куди перерахувати кошти: на особистий банківський рахунок чи на підтримку Збройних Сил України.
Учасники, які хочуть повернути кошти, сплачені за проведення пробного ЗНО, на свій особистий рахунок, мають:

Авторизуватися на спеціальному сервісі на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, зазначивши назву регіонального центру, якому було сплачено за послугу, логін та пароль доступу до персональної сторінки учасника пробного ЗНО.

Вибрати перерахунок коштів на особистий (або іншої фізичної особи) рахунок.

Зазначити платіжні реквізити отримувача коштів (це може бути учасник або інша особа). Платіжні реквізити отримувача коштів мають містити прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), реєстраційний номер облікової картки платника податків, рахунок отримувача за стандартом IBAN (складається з літер UA та 27 символів). Інструкцію, як дізнатися IBAN певного банку, описано на сайті Міністерста цифрової трансформації: thedigital.gov.ua/iban.

Згенерувати відповідну заяву.

Надіслати заяву на електронну пошту регіонального центру, зазначену в заяві.

Для перерахунку коштів на підтримку Збройних Сил України учасники пробного ЗНО мають авторизуватися на спеціальному сервісі на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, зазначивши назву регіонального центру, якому було сплачено за послугу, логін та пароль доступу до персональної сторінки учасника пробного ЗНО.

Вибрати перерахунок коштів на підтримку Збройних Сил України, підтвердити свій вибір, зазначивши свої прізвище та ім’я так, як зазначили під час реєстрації для участі в пробному ЗНО.





На правах реклами