Ми у Facebook
20.02.2023, 21:50

Як продовжити життя свого одягу: поради

Насправді, рішень – безліч. Сьогодні хочемо поговорити про наше жіноче!
Іноді ми, жінки, перетворюємося на відчайдушних домогосподарок і надто стараємося з пранням речей. Якщо вам набридло викидати одяг, зберігайте ці невеликі лайфхаки.

Як продовжити життя речей?

Залишаємо етикетки, пришиті всередині виробу. Вони там не просто так. Якщо колеться/некомфортно – запам'ятовуємо/записуємо. У кожної хоч раз із пральної машинки виходила річ на кілька розмірів менше. Причина - неправильний режим прання (він і вказано на етикетці).

Якщо ви не працюєте в автомайстерні, навряд чи є необхідність прання на багатогодинному режимі. Невеликі забруднення чудово відпрацьовуються на коротких програмах.

Делікатніше! Якщо ваш одяг із вовни, шовку або кашеміру, то вибираємо тільки режим делікатного прання з невеликою кількістю обертів (в ідеалі – ручний). Використовуйте мішечки для прання ніжних речей.

До речі, про обороти. Найвірніший спосіб убити шмотку - прати на 1000-2000 оборотах. Ставте від 400 до 800 максимум і річ не полетить у смітник через пару прань.

Багато хто ставлять велику кількість обертів, щоб річ вийшла практично сухою. Може тоді купити сушарку? Ні! Більшість сушок вбиває речі. Вони призначені максимум для постільної білизни.

Засоби для прання - це не те, що ви схопили перше на полиці. Потрібно ретельно вивчати склад та вибирати відповідні. Особисто мені припали до душі японські порошки.

Любіть свої речі, ставтеся до них дбайливо та ніжно!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ