Крабові палички в клярі: готуємо вишукану закуску за 20 хвилин
- 10 крабових паличок
- 2 яйця
- 2 столові ложки майонезу
- 50 грамів твердого сиру
- 2-3 зубки часнику
- борошно
- олія для смаження
Приготування:
Крабові палички розморозити.
Приготувати кляр. Для цього збити яйця з майонезом.
Твердий сир потерти на середню тертку і додати до яєць. Сюди ж вкинути подрібнені зубки часнику.
Кожну крабову паличку панірувати у борошні і обмочувати у клярі. Викладати на розігріту з олією сковороду і смажити з усіх сторін.
Смачного!
Рівненщина простилася із шістьма Захисниками України
Жилкою з Клесівської громади, Миколою Семьоновим зі Здолбунова, Іллею Сорочинським з Острожчини, Михайлом Ретьманом з Антонівської громади. Мешканці Дубенщини провели в останню дорогу Олександра Троценка та Дениса Перету.
переглядів: 246
На Рівненщині Захисниці збили рашистську ракету
Міністр оборони Рустем Умєров відзначив трьох захисниць, які успішно захистили об'єкт критичної інфраструктури на Рівненщині, збивши російську крилату ракету Х-101.
переглядів: 180
З грипом на Рівненщині ситуація стабільна
На Рівненщині рівень захворюваності на грип залишається стабільним. За інформацією обласного центру контролю та профілактики хвороб, епідемічний поріг в області поки не перевищено.
переглядів: 251
Прикмети і заборони сьогоднішнього дня
Дізнайтеся, що варто знати про сьогоднішній день, 19 листопада.
переглядів: 159
Рівненщина продовжує реалізацію проєкту «Діємо для здоров’я»
На Рівненщині триває реалізація важливого проєкту «Діємо для здоров’я», метою якого є скорочення поширення факторів ризику неінфекційних захворювань.
переглядів: 273