Швидкий перекус: готуємо ситний салат із куркою
Курка (грудка) — 300 г
Консервована квасоля — 250 г
Листовий салат — 1 пучок
Твердий сир — 150 г
Сухарики — 1 склянка
Майонез — за смаком
Чорний мелений перець — за смаком
Сіль — за смаком
Спосіб приготування
Курячі грудки відварюємо, охолоджуємо і нарізаємо соломкою. Салат рвемо великими шматочками і змішуємо з куркою, квасолею (без соку), шматочками сиру і майонезом. Перемішуємо, додаємо сіль і перець, викладаємо салат з куркою на тарілку і посипаємо сухариками.

Швидко і ситно: готуємо ліниві пельмені за 40 хвилин

Спробуйте приготувати ліниві пельмені за нашим рецептом. Його перевага у тому, що страва готується дуже швидко, але не відстає від звичайних пельменів за смаком.
переглядів: 884
Український комік, родом з Рівненщини, розповів як схуд на 54 кілограми

Відомий український комік Володимир Жогло, який родом з Млинова, поділився вражаючою історією власного схуднення.
переглядів: 471
Рівнян попереджають про новий вид шахрайства

Поліція Рівненщини розповідає про вид шахрайства, коли постраждалим рекомендують нібито "покращити свій мобільний зв'язок".
переглядів: 349
Як військовим оформити заповіт і довіреність без нотаріуса

В умовах воєнного стану військові не завжди мають змогу звернутися до нотаріуса. У таких випадках Закон дозволяє посвідчувати правочини в особливому порядку.
переглядів: 332
Командир взводу «Да Вінчі» Іван Швая: шлях добровольців та уроки війни

У цьому інтерв’ю командир взводу Іван Швая розповість про бойовий шлях батальйону, особливості добровольчого руху, виклики війни та те, як українські воїни формують майбутнє країни на полі бою. Це історія мужності, братерства та незламної віри в перемогу.
переглядів: 615