Варення з кавунових шкірок на зиму: нереальний смак
Інгредієнти:
Кавунові кірки - 1 кг
Цукор - 1,5 кг
Лимон – 1 шт.
Вода – 100-150 г
Приготування:
1. Кавунні кірки промийте та очистіть від твердої частини. Наріжте невеликими шматочками.
2. Покладіть кірки в емальований таз і засипте цукром. Влийте воду і добре розмішайте.
3. Поставте таз на середній вогонь та доведіть масу до кипіння.
4. Натріть цедру лимона на дрібній тертці, а м'якоть наріжте невеликими шматочками. Додайте в таз до кавунових кірок.
5. Варіть варення 1,5-2 години, поки воно не набуде середньої густоти.
6. Потім зніміть варення з вогню, розкладіть у стерилізовані банки та закатайте.
Приємного Вам чаювання!

Оригінальний рецепт сирної паски без випічки

Великдень не за горами, а тому дуже скоро господині будуть готувати головну страву цьго свята - паску. Для того, аби вразити гостей, ви можете скористатися оригінальним рецептом сирної паски від нашої читачки.
переглядів: 10126
«Приватизував» церкву на Київщині: викрили настоятеля храму УПЦ (МП)

Служба безпеки та Національна поліція викрили одного із кліриків УПЦ (МП) на незаконному відчуженні одного із храмів на території Київської області.
переглядів: 153
На Рівненщині у Центрах Життєстійкості проходять великодні майстер-класи

Напередодні Великодня в Центрах Життєстійкості Рівненської області відбуваються майстер-класи, які об’єднують внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців навколо українських традицій, спільної творчості та підготовки до свята.
переглядів: 353
У Рівному відкривають сезон у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка

Цього тижня у Рівному стартує новий сезон у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка.
переглядів: 354
Перевірений рецепт запашної паски у мультиварці: смачно та швидко

Така паска готується без зайвих клопотів, але смакує не гірше, ніж звичайна.
переглядів: 2560