Ми у Facebook
01.03.2023, 18:18

Варення з кавунових шкірок на зиму: нереальний смак

Кавунні шкірки? Так! І смачніше за варення ви ще не куштували!
Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!

Інгредієнти:

Кавунові кірки - 1 кг
Цукор - 1,5 кг
Лимон – 1 шт.
Вода – 100-150 г

Приготування:

1. Кавунні кірки промийте та очистіть від твердої частини. Наріжте невеликими шматочками.
2. Покладіть кірки в емальований таз і засипте цукром. Влийте воду і добре розмішайте.
3. Поставте таз на середній вогонь та доведіть масу до кипіння.
4. Натріть цедру лимона на дрібній тертці, а м'якоть наріжте невеликими шматочками. Додайте в таз до кавунових кірок.
5. Варіть варення 1,5-2 години, поки воно не набуде середньої густоти.
6. Потім зніміть варення з вогню, розкладіть у стерилізовані банки та закатайте.

Приємного Вам чаювання!





На правах реклами