Варення з кавунових шкірок на зиму: нереальний смак
Інгредієнти:
Кавунові кірки - 1 кг
Цукор - 1,5 кг
Лимон – 1 шт.
Вода – 100-150 г
Приготування:
1. Кавунні кірки промийте та очистіть від твердої частини. Наріжте невеликими шматочками.
2. Покладіть кірки в емальований таз і засипте цукром. Влийте воду і добре розмішайте.
3. Поставте таз на середній вогонь та доведіть масу до кипіння.
4. Натріть цедру лимона на дрібній тертці, а м'якоть наріжте невеликими шматочками. Додайте в таз до кавунових кірок.
5. Варіть варення 1,5-2 години, поки воно не набуде середньої густоти.
6. Потім зніміть варення з вогню, розкладіть у стерилізовані банки та закатайте.
Приємного Вам чаювання!
У Рівному відбудеться безплатне тестування на тривожність для дітей
Чи помічаєте у вашої дитини тривожність? Ви зможете перевірити це у четвер, 10 жовтня, у ТЦ "Злата плаза" у Рівному
переглядів: 79
Мешканців сіл навчають ефективно користуватися сматфоном
Учора, 7 жовтня, відбулося друге навчання в рамках проєкту "Зі смартфоном на ти". Навчатися можуть охочі віком понад 50 років. Проєкт має на меті допомогти стати впевненішим у використанні сучасних технологій.
переглядів: 228
Героя - дубенчанина відзначили нагородою "За мужність" посмертно
Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено дубенчанина Вадима Триндуся. На жаль, посмертно...
переглядів: 229
Із двома полеглими Захисниками попрощалися на Рівненщині
На Рівненщині віддали шану двом військовослужбовцям Василю Гичуну із Корецької громади та Миколі Ткачуку із Корнинської громади.
переглядів: 215
5 правдивих фактів про каву
Кава залишається одним із найпопулярніших напоїв у світі, проте дискусії щодо її впливу на здоров'я не вщухають. Одні вважають, що кава може продовжити життя, тоді як інші переконані, що вона шкідлива. То де ж правда?
переглядів: 238