Ми у Facebook
01.03.2023, 18:18

Варення з кавунових шкірок на зиму: нереальний смак

Кавунні шкірки? Так! І смачніше за варення ви ще не куштували!
Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!

Інгредієнти:

Кавунові кірки - 1 кг
Цукор - 1,5 кг
Лимон – 1 шт.
Вода – 100-150 г

Приготування:

1. Кавунні кірки промийте та очистіть від твердої частини. Наріжте невеликими шматочками.
2. Покладіть кірки в емальований таз і засипте цукром. Влийте воду і добре розмішайте.
3. Поставте таз на середній вогонь та доведіть масу до кипіння.
4. Натріть цедру лимона на дрібній тертці, а м'якоть наріжте невеликими шматочками. Додайте в таз до кавунових кірок.
5. Варіть варення 1,5-2 години, поки воно не набуде середньої густоти.
6. Потім зніміть варення з вогню, розкладіть у стерилізовані банки та закатайте.

Приємного Вам чаювання!





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

08.10, 21:20 У Рівному відбудеться безплатне тестування на тривожність для дітей

08.10, 21:06 Рівненська обласна лікарня провела унікальну операцію

08.10, 20:36 У Рівному виявили незаконне сміттєзвалище на вулиці Будівельників

08.10, 20:11 Березне: перевіряють забруднення річки Случ стічними водами

08.10, 19:39 Оборонні розробки Рівненщини презентували на інвестиційному саміті Defense Tech Valley

08.10, 19:04 Зростання захворюваності за місяць на Рівненщині зафіксували понад 14 тисяч випадків ГРВІ

08.10, 18:37 У Сарненській громаді з початку повномасштабного вторгнення народилося 2266 дітей з’явилося

08.10, 18:02 На Рівненщину у 2024 році надійде 107,5 мільйонів гривень на харчування школярів

08.10, 17:33 Суперечка закінчилась трагедією: у Сарненському районі чоловік отримав тяжкі травми

08.10, 17:03 Військові отримали право самостійно розпоряджатися виплатами у разі зникнення або полону