Печиво за 20 хв, що тане в роті: рецепт
Масло вершкове - 180 гр
Цукрова пудра - 80 гр.
Яйце - 1 шт.
Сіль - щіпка
Мука - 250 гр
Крохмаль - 2 ст.л.
Джем будь-який (у мене полуничний)
Приготування:
Олію кімнатної температури та цукрову пудру трохи збиваємо. Додаємо яйце та сіль. Додаємо муку|борошно| і крохмаль трохи перемішуємо і потім розмішуємо лопаткою. Тісто виходить м'яким як пластилін. Випікаємо у розігрітій! духовці при 180 градусах 13 хв.
Приємного чаювання вам!
Рівненський перинатальний центр запрошує на «Школу відповідальних батьків» та День відкритих дверей
Рівненський обласний перинатальний центр у лютому підготував для майбутніх батьків насичену програму, яка охоплює всі аспекти вагітності, пологів та догляду за новонародженим.
переглядів: 189
У Дубні заборонили проведення розважальних заходів у закладах громадського харчування
З метою забезпечення громадського порядку та враховуючи особливості воєнного стану, Дубенська міська рада прийняла рішення про заборону проведення розважальних заходів у закладах громадського харчування на території громади.
переглядів: 184
Через грип школи Рівненщини переходять на дистанційне навчання
Через значну захворюваність на дистанційне навчання перейшли 28 шкіл, у тому числі 7 закладів освіти в обласному центрі.
переглядів: 329
В Острозі померла начальниця відділу житлово-комунального господарства
На 41-му році життя, у боротьбі з недугою, обірвалося життя працівниці Острозького міськвиконкому Коваль Тетяни.
переглядів: 384
У Рівному попрощаються із захисником, який повернувся з-за кордону для боротьби з ворогом
Андрій Івашков родом з Волині, але все життя прожив у Рівному. Саме тут його проведуть у останню земну дорогу.
переглядів: 354