Ми у Facebook
02.03.2023, 15:55

Печиво за 20 хв, що тане в роті: рецепт

Смакота до чаю!
Інгредієнти:

Масло вершкове - 180 гр
Цукрова пудра - 80 гр.
Яйце - 1 шт.
Сіль - щіпка
Мука - 250 гр
Крохмаль - 2 ст.л.
Джем будь-який (у мене полуничний)

Приготування:

Олію кімнатної температури та цукрову пудру трохи збиваємо. Додаємо яйце та сіль. Додаємо муку|борошно| і крохмаль трохи перемішуємо і потім розмішуємо лопаткою. Тісто виходить м'яким як пластилін. Випікаємо у розігрітій! духовці при 180 градусах 13 хв.

Приємного чаювання вам!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини