Готуємо рисовий пудинг з апельсином та родзинками: просто та смачно
рис - 120 г;
цукор - 150 г;
апельсин - ½ шт. ;
родзинки - 80 г;
вершкове масло - 60 г;
молоко - 250 мл;
вино червоне солодке - 100 мл;
кориця - ¼ ч. л.;
мускатний горіх мелений - 1 щіпка;
Рецепт приготування:
- Духовку попередньо розігріти до 200 ° С.
- Рис всипати в каструлю, залити молоком так, щоб він був повністю в молоці, відварити до напівготовності і зняти з вогню.
- Ізюм залити вином і дати постояти.
- З апельсина зрізати ножем цедру і нарізати її тонкою стружкою.
- Додати в каструлю з рисом родзинки разом з парою столових ложок вина, цедру апельсина, 2-3 ст. ложки цукру, мускатний горіх, корицю і все перемішати.
- Невеликі керамічні формочки злегка змастити вершковим маслом, посипати дно і боки цукром, викласти рисову масу, додати по шматочку вершкового масла і посипати цукром.
- Запікати в розігрітій духовці 20 хвилин, потім на кілька хвилин помістити під гриль для утворення рум'яної скоринки.
Смачного!
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 308
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 287
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 401
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 351
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 402