Ми у Facebook
12.03.2023, 20:40

Прямо з дитинства: пісочні смужки із джемом

Найсмачніші пісочні смужки із джемом їх потрібно просто приготувати та спробувати, слова будуть зайвими.
Інгредієнти:

Вершкове масло-180 гр.
Цукор -130 гр.
Яйце -1 шт.
Борошно -310-320 гр(+-)
Розпушувач -1ч. л.
Сіль щіпка
Ванілін

Начинка:
200-400 гр будь-якого джему або повидло

Готуємо:

1).Збити вершкове масло|мастило| з|із| сіллю|соль| близько хвилини, потім додати|добавляти| цукор і ванілі і збити хвилин|мінути| 3-4 хв| Далі з'єднати розпушувач з борошном і просіяти в тісто. Сформувати м'яке тісто, яке не прилипає до рук.

2). Розкачати тісто на пергаменті, на якому випікатимете, товщиною близько 1 см., пройтися виделкою і відправити в розігріту до 200 ° С близько 10 - 15 хв. Далі поки гарячий корж прибрати краї для посипання і розділити навпіл.

3). Коржі дуже тендітні - працюйте з ними дуже акуратно. Коли вони охолонуть збираємо тістечко. Кожен шар прошаровуємо джемом, а зверху посипаємо крихтою. Відправляємо в холод на кілька годин, бажано на ніч.

4). Найсмачніші пісочні смужки з джемом готові.





На правах реклами