Прямо з дитинства: пісочні смужки із джемом
Вершкове масло-180 гр.
Цукор -130 гр.
Яйце -1 шт.
Борошно -310-320 гр(+-)
Розпушувач -1ч. л.
Сіль щіпка
Ванілін
⠀
Начинка:
200-400 гр будь-якого джему або повидло
Готуємо:
1).Збити вершкове масло|мастило| з|із| сіллю|соль| близько хвилини, потім додати|добавляти| цукор і ванілі і збити хвилин|мінути| 3-4 хв| Далі з'єднати розпушувач з борошном і просіяти в тісто. Сформувати м'яке тісто, яке не прилипає до рук.
2). Розкачати тісто на пергаменті, на якому випікатимете, товщиною близько 1 см., пройтися виделкою і відправити в розігріту до 200 ° С близько 10 - 15 хв. Далі поки гарячий корж прибрати краї для посипання і розділити навпіл.
3). Коржі дуже тендітні - працюйте з ними дуже акуратно. Коли вони охолонуть збираємо тістечко. Кожен шар прошаровуємо джемом, а зверху посипаємо крихтою. Відправляємо в холод на кілька годин, бажано на ніч.
4). Найсмачніші пісочні смужки з джемом готові.

У Рівному народився син загиблого захисника України

Сьогодні у родині Олени Савенко з Оржева народився хлопчик Дем’ян.
переглядів: 211
Рівненщина другий рік поспіль у ТОП-5 за рівнем вакцинації

На Рівненщині відбулася координаційна рада з питань громадського здоров'я, де обговорили якість питної води, вакцинацію, умови праці, а також проаналізували вплив інфекційних і неінфекційних хвороб.
переглядів: 216
У Рівному затримали нетверезу 20-річну водійку без прав

Днями на вулиці Ярослава Гашека патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого хаотично рухався проїжджою частиною та виїжджав на зустрічну смугу.
переглядів: 250
У Рівному презентуватимуть альманах Рівне літературне

Альманах «Рівне літературне» упорядкувала Валентина Люліч — письменниця, перекладачка, бардеса, лауреатка рівненської премії імені Уласа Самчука.
переглядів: 274
Як видати першу книгу: у Рівному буде лекція

Запрошують на відкриту лекцію відомого українського письменника, літературного критика, перекладача та видавця Миколи Мартинюка на тему «Як видати першу книжку».
переглядів: 258