Ми у Facebook
14.03.2023, 21:25

Як отримати продуктові сертифікати через єДопомогу: покрокова інструкція

Українцям доступна допомога у вигляді сертифікатів на продукти харчування. Отримати її можуть не лише переселенці, які постраждали від воєнних дій українці, а й просто ті, що опинилися у скрутних життєвих обставинах.
Щоб залишити заявку на допомогу, необхідно:

Перейти на платформу єДопомога та серед категорій вибрати Отримати допомогу.
Зареєструйтесь – вкажіть номер телефону, ПІБ та місто, в якому ви зараз перебуваєте. Також необхідно написати кілька слів про себе, наприклад про те, що ви багатодітна мама.

Залишіть заявку на допомогу, вибравши з переліку партнерів мережу супермаркетів, де вам зручніше отримати продукти.
Коли благодійник вибере саме вашу заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та смс-повідомлення на номер мобільного телефону.

Щоб скористатися допомогою, при купівлі товару на касі потрібно надати цифри коду із СМС або показати передплату зі штрих-кодом для сканування.

Сертифікат продукту є разовим і дійсним лише 30 днів після оплати.

На які товари крім продуктів надається допомога?

Людина, яка потребує допомоги, залишає заявку, в якій описує, яка допомога потрібна. Благодійник, який готовий допомогти оплачує Передоплату єДопомога на продукти, ліки, засоби гігієни, паливо тощо.

Людина, яка залишила заявку, отримує смс із кодом Передоплати, який може пред’явити на касі в магазині партнерів платформи.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ