Ми у Facebook
15.03.2023, 07:41

Нанесення корпоративного принта на футболки

Брендування футболок — це послуга, яка не втрачає своєї популярності, особливо влітку. Чимало компаній, які націлені на розвиток, цікавляться нанесенням логотипів і слоганів на одяг та аксесуари. Для брендування застосовуються сучасні методи друку та вишивка. Завдяки таким технологіям готові вироби виглядають яскравими, чіткими та витримують регулярне прання.
Щоб нанести принт на футболки, варто звернутися до досвідчених фахівців, що мають багаторічний досвід і використовують професійне обладнання.

Переваги виготовлення брендованого одягу


Завдяки футболці з логотипом компанії можна виділитися серед конкурентів. Товарний знак наноситься як на спецодяг, так і звичайні футболки й майки. Така послуга допомагає досягти багатьох цілей, зокрема:

• забезпечити співробітників якісною та привабливою формою;
• створити робочий одяг для працівників сфер виробництва та послуг;
• розповісти про свою торговельну марку на промоакціях, виставках, тренінгах і конференціях;
• познайомити якомога більше людей з асортиментом і послугами організації.

Також брендування одягу є актуальним і для пересічних громадян. На футболки можна нанести будь-які тематичні малюнки, фото та написи. Це допоможе сформувати індивідуальний стиль і підкреслить характер власника речі. Отже, брендована літня футболка стане найкращим подарунком для друга чи рідної людини.

Вишивка зображення


Вишивка — це технологія, під час якої принт переноситься на поверхню за допомогою волокон і спеціального обладнання для вишивки. Основними перевагами такого методу є такі:

• Стійкість до зносу. Вишите зображення не втрачає своєї яскравості з часом, йому не нашкодять багаторазове прання та сонячні промені.
• Вишивка виконується як на натуральних, так і синтетичних матеріалах.
• Неповторний дизайн.

Під час вишивки логотипа зображення на поверхню виробу може переноситися не з високою точністю. Але це легко можна виправити завдяки професійному обладнанню, яке дає змогу чітко передати навіть найдрібніші деталі.

Під час розробки макета враховуються технічні можливості техніки. Зображення має бути таким, щоб його можна було максимально точно відтворити на тканині. Якщо вам важливий імідж вашої фірми, вишивка логотипа — найоптимальніший спосіб виділитися серед конкурентів. До того ж це один із найбільш доступних за ціною методів брендування одягу, яким вже встигли скористатися представники різних сфер діяльності.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ