27.03.2023, 19:41
Рецепт швидких домашніх чебуреків
Я думала завжди що чебуреки це дуже довго, але спробувавши на практиці виявилося, що ні.
Для тіста вам знадобиться:
- 4 склянки борошна
- 1 яйце
– 300 мл. води
– 20 гр. вершкового масла
- свинячий або качиний жир (якщо у вас немає просто додайте більше олії)
Для начинки:
- 0.5 кг свинини
- сіль, перець за смаком
- цибуля 5-6 шт.
- зелень
Приготування:
- Спочатку почнемо з того, що зробимо фарш, для цього перемелюємо на м'ясорубці свинину і 2-3 цибулини.
- Цибулю, що залишилася, дрібно шаткуємо і так само додаємо у фарш.
- Рубаємо дрібно зелень і так само висипаємо у фарш, потім солимо та іншим до смаку. Начинка готове.
Переходимо до тіста:
Висипаємо 4 склянки просікового борошна в ємність в якій вимішуватимете тісто, в центрі робите лунку і в неї виливаєте воду, додаєте яйце, сіль, масло і жир, і добре все вимішуєте доки тісто перестане прилипати до рук.
Далі переходимо до приготування. Даного тесту вистачає на 16 чебурек, тому ділимо на 16 рівних шматочків із них катаємо кульки. Потім беремо кожну кульку і розкачуємо в тонке коло. На серединку цього кола викладаємо начинку і добре заліплюємо краї.
Смажимо на добре розігрітій сковорідці, щоб чебурек плавав у маслі.
Смачного!
- 4 склянки борошна
- 1 яйце
– 300 мл. води
– 20 гр. вершкового масла
- свинячий або качиний жир (якщо у вас немає просто додайте більше олії)
Для начинки:
- 0.5 кг свинини
- сіль, перець за смаком
- цибуля 5-6 шт.
- зелень
Приготування:
- Спочатку почнемо з того, що зробимо фарш, для цього перемелюємо на м'ясорубці свинину і 2-3 цибулини.
- Цибулю, що залишилася, дрібно шаткуємо і так само додаємо у фарш.
- Рубаємо дрібно зелень і так само висипаємо у фарш, потім солимо та іншим до смаку. Начинка готове.
Переходимо до тіста:
Висипаємо 4 склянки просікового борошна в ємність в якій вимішуватимете тісто, в центрі робите лунку і в неї виливаєте воду, додаєте яйце, сіль, масло і жир, і добре все вимішуєте доки тісто перестане прилипати до рук.
Далі переходимо до приготування. Даного тесту вистачає на 16 чебурек, тому ділимо на 16 рівних шматочків із них катаємо кульки. Потім беремо кожну кульку і розкачуємо в тонке коло. На серединку цього кола викладаємо начинку і добре заліплюємо краї.
Смажимо на добре розігрітій сковорідці, щоб чебурек плавав у маслі.
Смачного!
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 1419Інші статті рубрики:
Привітання з Днем ангела Юрію 2024
Сьогодні, 9 квітня, чоловіки з іменем Юрій святкують свої іменини.
переглядів: 83
Одинадцять булинків у Рівному 23 квітня будуть без газу
Через технічне обслуговування багатоповерхівок тимчасово без газу залишаться 11 будинків.
переглядів: 89
Сповідь перед Паскою: графік богослужіть у Свято-Воскресенському храмі на 23 - 27 квітня
До Великодня залишилося менш як два тижні. До вашої уваги графік богослужінь у Свято-Воскресенському соборі м. Рівне.
переглядів: 88
День св. Юрія, Песах та денб психолога: Свята, іменини та прикмети на 23 квітня
23 квітня в церковному календарі – день пам’яті святого Юрія (Георгія) Змієборця.
переглядів: 158
Волинська Голландія 2024: Як цьогоріч виглядають тюльпанові поля
Неймовірно барвисте видовище ця "Волинська Голландія". Фестиваль вже відкрився і чекає на охочих помилуватись квітами.
переглядів: 811