Смачна вечеря: готуємо стейк зубатки з картоплею в духовці
Стейк зубатки - 1 шт. (Стейк зубатки перед маринуванням слід розморозити)
Картопля - 4-5 шт.
Соєвий соус - 4 ст. л.
Лимонний сік - 1 ст. л.
Соняшникова олія - 5-6 ст. л.
Сіль - на кінчику ч. л.
Спеції - за смаком
Приготування:
Очистіть картоплю та поріжте шматочками на чотири частини. Залийте холодною водою.
Приготування соусу. До олії всипати сіль та спеції. Влити соєвий соус. Вичавити сік лимона. Перемішати соус.
Отриманим соусом добре змастити стейк зубатки з усіх боків. Миску із замаринованою рибою накрити харчовою плівкою і покласти в холодильник на 1 годину.
З картоплі злити воду. Полити її рештою соусу та перемішати, після чого також відправити в холодильник.
Форму для запікання змастити соняшниковою олією. Викласти на неї стейк зубатки, а навколо розкласти шматочки картоплі. Запікати в духовці близько 20 хвилин за температури 180°С.
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 156
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 121
На Рівненщині вийде марка присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 216
У Рівному визначили десятку найкращих книг
Для визначення кращих видань проанкетували понад 10 тисяч читачів. Кращі книги обирали з понад 500 видань.
переглядів: 321
Відвага на передовій: подвиги бійця з Рівненщини
Олександр Климець народився у Сарненському районі Рівненської області в селі Ординки. З дитячих років був рішучим та вольовим хлопчиком, готовим підставити своє плече кожному.
переглядів: 437