Ми у Facebook
28.03.2023, 20:10

Смачна вечеря: готуємо стейк зубатки з картоплею в духовці

Зубатка – смачна та корисна морська риба. Пропонуємо вам рецепт стейків у духовці, які точно будуть смакувати всій сім'ї.
Інгредієнти:
Стейк зубатки - 1 шт. (Стейк зубатки перед маринуванням слід розморозити)
Картопля - 4-5 шт.
Соєвий соус - 4 ст. л.
Лимонний сік - 1 ст. л.
Соняшникова олія - ​​5-6 ст. л.
Сіль - на кінчику ч. л.
Спеції - за смаком

Приготування:

Очистіть картоплю та поріжте шматочками на чотири частини. Залийте холодною водою.

Приготування соусу. До олії всипати сіль та спеції. Влити соєвий соус. Вичавити сік лимона. Перемішати соус.

Отриманим соусом добре змастити стейк зубатки з усіх боків. Миску із замаринованою рибою накрити харчовою плівкою і покласти в холодильник на 1 годину.

З картоплі злити воду. Полити її рештою соусу та перемішати, після чого також відправити в холодильник.

Форму для запікання змастити соняшниковою олією. Викласти на неї стейк зубатки, а навколо розкласти шматочки картоплі. Запікати в духовці близько 20 хвилин за температури 180°С.





На правах реклами