Смачна вечеря: готуємо стейк зубатки з картоплею в духовці
Стейк зубатки - 1 шт. (Стейк зубатки перед маринуванням слід розморозити)
Картопля - 4-5 шт.
Соєвий соус - 4 ст. л.
Лимонний сік - 1 ст. л.
Соняшникова олія - 5-6 ст. л.
Сіль - на кінчику ч. л.
Спеції - за смаком
Приготування:
Очистіть картоплю та поріжте шматочками на чотири частини. Залийте холодною водою.
Приготування соусу. До олії всипати сіль та спеції. Влити соєвий соус. Вичавити сік лимона. Перемішати соус.
Отриманим соусом добре змастити стейк зубатки з усіх боків. Миску із замаринованою рибою накрити харчовою плівкою і покласти в холодильник на 1 годину.
З картоплі злити воду. Полити її рештою соусу та перемішати, після чого також відправити в холодильник.
Форму для запікання змастити соняшниковою олією. Викласти на неї стейк зубатки, а навколо розкласти шматочки картоплі. Запікати в духовці близько 20 хвилин за температури 180°С.

Ірина Чепурна: “Ми максимально якісно виконуємо свою роботу, аби наші дівчатка чудово виглядали”

Доглядові процедури сьогодні набирають небаченої популярності. Коли іще ми були так близько до того, щоб вмить змінити свою зовнішність на краще: прибрати зайві недоліки з обличчя, додати об’єму губам? Косметологиня Ірина ЧЕПУРНА розповідає для журналу “РІВНЯНИ”, як це та інше можна зробити в її салоні. Переконує: красивою бути легко.
переглядів: 226
Ароматні гостренькі помідори на зиму - саме з картоплею!

Помідори по-корейськи на зиму. Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
переглядів: 220
4 червня: який сьогодні день та який кого вітати з іменинами?

Дізнайтеся, що святкує сьогодні увесь світ!
переглядів: 316
Що можна зробити з винограду?

Виноград – це не тільки смачний та корисний фрукт, який можна із задоволенням їсти прямо з гілки, але й відмінний інгредієнт для приготування різноманітних страв, десертів та напоїв.
переглядів: 309
Як швидко і легко очистити руки від землі та зелені?

Мило не завжди може впоратися із забрудненнями на руках, які залишаються після прополювання грядок та інших робіт на городі.
переглядів: 315