30.03.2023, 14:16
Сирна пасочка, що не черствіє: ідеальний рецепт до свята
Настав час готуватися до Світлого свята Великодня! Сьогодн поділимося з Вами найшвидшим і найпростішим рецептом паски! Він неймовірно смачний, соковитий, з великою кількістю цукатів, сухофруктів і ніжним вершковим смаком! Така пасочка дуже довго не черствіє, а стає з кожним днем тільки смачніша!
І Н Г Е Д І Є Т И:
-2 яйця
-200г. борошна
-250г. сиру 5%
-200г. цукру
-120г. вершкового масла
-150г. сухофруктів та цукатів
-1/2 ч.л. харчової соди
-1 ч. л. розпушувача
-кориця, ваніль, мускатний горіх до смаку
⠀
⠀Всі продукти повинні бути кімнатної температури.
⠀Сухофрукти потрібно підготувати заздалегідь. Промити, обсушити рушником та нарізати на невеликі шматочки.
⠀Як варіант їх можна замочити на добу в коньяку чи ромі, буде ще смачніше.
⠀
⠀Збиваємо яйця з цукром в пишну масу, яка повинна збільшитися в об'ємі в 2-3 рази і стати світлішою.
⠀
⠀ Потім додаємо розм'якшене вершкове масло і продовжуємо збивати ще кілька хвилин до пишності.
⠀Дуже важливо добре збити яйця та олію.
⠀
⠀Далі додаємо сир. Сир краще заздалегідь пробити блендером для більш однорідної, ніжної текстури. Збиваємо масу до однорідності.
⠀
⠀Борошно змішуємо з содою і розпушувачем і спеціями, просіюємо і додаємо до основної маси.
⠀Наприкінці додаємо сухофрукти та цукати.
Тісто виходить досить густе.
⠀
⠀Я розділила тісто на три рівні частини і випікала в паперових формах для пасок d-9 і h-9 см.
⠀
⠀Формочка має бути заповнена тестом на 2/3. Тісто добре піднімається.
⠀Випікаємо в розігрітій до 160 ° С духовці 50 - 60 хв.
-2 яйця
-200г. борошна
-250г. сиру 5%
-200г. цукру
-120г. вершкового масла
-150г. сухофруктів та цукатів
-1/2 ч.л. харчової соди
-1 ч. л. розпушувача
-кориця, ваніль, мускатний горіх до смаку
⠀
⠀Всі продукти повинні бути кімнатної температури.
⠀Сухофрукти потрібно підготувати заздалегідь. Промити, обсушити рушником та нарізати на невеликі шматочки.
⠀Як варіант їх можна замочити на добу в коньяку чи ромі, буде ще смачніше.
⠀
⠀Збиваємо яйця з цукром в пишну масу, яка повинна збільшитися в об'ємі в 2-3 рази і стати світлішою.
⠀
⠀ Потім додаємо розм'якшене вершкове масло і продовжуємо збивати ще кілька хвилин до пишності.
⠀Дуже важливо добре збити яйця та олію.
⠀
⠀Далі додаємо сир. Сир краще заздалегідь пробити блендером для більш однорідної, ніжної текстури. Збиваємо масу до однорідності.
⠀
⠀Борошно змішуємо з содою і розпушувачем і спеціями, просіюємо і додаємо до основної маси.
⠀Наприкінці додаємо сухофрукти та цукати.
Тісто виходить досить густе.
⠀
⠀Я розділила тісто на три рівні частини і випікала в паперових формах для пасок d-9 і h-9 см.
⠀
⠀Формочка має бути заповнена тестом на 2/3. Тісто добре піднімається.
⠀Випікаємо в розігрітій до 160 ° С духовці 50 - 60 хв.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина МарченкоПереглядів: 1682паска, рецепт, Великдень, великодні рецепти, смачно, готуємо разом
Інші статті рубрики:
Ракети не вдалося збити: На Львівщині є влучання
Нічна масована атака на Україну не минула безслідно для Львівщини. На щастя, обійшлося без жертв.
переглядів: 206
Порошок був не пральним: На Рівненщині затримали рецидивістку, яка ввозила в Україну прекурсори
Служба безпеки України ліквідувала канал контрабандного ввезення в Україну прекурсорів, з яких виготовляють психотропи.
переглядів: 128
росіяни вдарили по енергооб'єктах: В деяких областях вводять графіки відключень електрики
Укренерго повідомляє про наслідки нічної атаки росіян.
переглядів: 171
5 хвилин на підготовку: максимально швидкий рецепт яблучого пирога до чаю
Що приготувати, коли хочеться смакоту, але багато часу немає? Смачний швидкий пиріг за нашим рецептом!
переглядів: 1205
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 497