Ми у Facebook
30.03.2023, 14:16

Сирна пасочка, що не черствіє: ідеальний рецепт до свята

Настав час готуватися до Світлого свята Великодня! Сьогодн поділимося з Вами найшвидшим і найпростішим рецептом паски! Він неймовірно смачний, соковитий, з великою кількістю цукатів, сухофруктів і ніжним вершковим смаком! Така пасочка дуже довго не черствіє, а стає з кожним днем тільки смачніша!
І Н Г Е Д І Є Т И:

-2 яйця
-200г. борошна
-250г. сиру 5%
-200г. цукру
-120г. вершкового масла
-150г. сухофруктів та цукатів
-1/2 ч.л. харчової соди
-1 ч. л. розпушувача
-кориця, ваніль, мускатний горіх до смаку

⠀Всі продукти повинні бути кімнатної температури.
⠀Сухофрукти потрібно підготувати заздалегідь. Промити, обсушити рушником та нарізати на невеликі шматочки.
⠀Як варіант їх можна замочити на добу в коньяку чи ромі, буде ще смачніше.

⠀Збиваємо яйця з цукром в пишну масу, яка повинна збільшитися в об'ємі в 2-3 рази і стати світлішою.

⠀ Потім додаємо розм'якшене вершкове масло і продовжуємо збивати ще кілька хвилин до пишності.
⠀Дуже важливо добре збити яйця та олію.

⠀Далі додаємо сир. Сир краще заздалегідь пробити блендером для більш однорідної, ніжної текстури. Збиваємо масу до однорідності.

⠀Борошно змішуємо з содою і розпушувачем і спеціями, просіюємо і додаємо до основної маси.
⠀Наприкінці додаємо сухофрукти та цукати.
Тісто виходить досить густе.

⠀Я розділила тісто на три рівні частини і випікала в паперових формах для пасок d-9 і h-9 см.

⠀Формочка має бути заповнена тестом на 2/3. Тісто добре піднімається.
⠀Випікаємо в розігрітій до 160 ° С духовці 50 - 60 хв.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ