Капустяний пиріг «Раз, два і готово»
Капуста - 500 г
Яйця - 3 шт.
Сметана - 5 ст. л.
Майонез – 3 ст. л.
Борошно - 6 ст. л.
Сіль - 1 ч. л.
Розпушувач тіста - 2 ч. л.
Кріп - 1/2 пуч.
Кунжут (для посипання)
Приготування:
1. Капусту потрібно нашаткувати, підсолити і злегка обім'яти. Додати|добавляти| дрібно нарізану зелень.
2. Яйця збити у однорідну масу. Додати решту інгредієнтів і замісити тісто.
3. Форму змастити вершковим маслом|мастилом| і викласти в неї капусту. Залити тістом та посипати зверху кунжутом.
4. Поставити форму в розігріту до 180 ° C духовку, випікати 30 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Приємного вам апетиту!
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Передчасно народжені діти зможуть отримати безоплатну реабілітацію
![](/images/articles/2/small/1739293229.jpg)
Передчасно народжені або хворі немовлята в Україні мають право на безоплатну медичну реабілітацію упродовж перших трьох років життя.
переглядів: 178
На Рівненщині прогнозують туман та ожеледицю
![](/images/articles/2/small/1739292924.jpg)
На Рівненщині 12 лютого очікуються туман і ожеледиця, що може ускладнити ситуацію на дорогах.
переглядів: 177
Куди піти у Рівному з 10 по 16 лютого
![](/images/articles/2/small/1739202980.jpg)
Рівнян та гостей міста запрошують взяти участь у подіях, які відбуватимуться впродовж тижня у Рівненській міській територіальній громаді.
переглядів: 371
Рівненський обласний протипухлинний центр – флагман торакальної хірургії області
![](/images/articles/2/small/1739197341.jpg)
Рівненський обласний протипухлинний центр став флагманом торакальної хірургії області. До команди закладу приєдналися провідні спеціалісти, які виконують найскладніші оперативні втручання на органах грудної клітини.
переглядів: 439
Помер колишній керівник районної лікарні на Рівненщині
![](/images/articles/2/small/1739182611.jpg)
На 76-му році життя відійшов у вічність Володимир Михайлович Рудюк – видатний лікар, мудрий керівник і людина, яка присвятила своє життя медицині та розвитку охорони здоров’я Гощанщини.
переглядів: 904