Капустяний пиріг «Раз, два і готово»
Капуста - 500 г
Яйця - 3 шт.
Сметана - 5 ст. л.
Майонез – 3 ст. л.
Борошно - 6 ст. л.
Сіль - 1 ч. л.
Розпушувач тіста - 2 ч. л.
Кріп - 1/2 пуч.
Кунжут (для посипання)
Приготування:
1. Капусту потрібно нашаткувати, підсолити і злегка обім'яти. Додати|добавляти| дрібно нарізану зелень.
2. Яйця збити у однорідну масу. Додати решту інгредієнтів і замісити тісто.
3. Форму змастити вершковим маслом|мастилом| і викласти в неї капусту. Залити тістом та посипати зверху кунжутом.
4. Поставити форму в розігріту до 180 ° C духовку, випікати 30 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Приємного вам апетиту!
Як зберегти зір: прості поради для вашого здоров’я
Захистити здоров’я очей – важливий аспект турботи про себе. Дотримуючись кількох простих правил, ви зможете зберегти гостроту зору та уникнути серйозних ускладнень.
переглядів: 13
У Рівному можна буде насолодитися виступом відомого диригента
Стівен Еллері виступить разом академічним камерним оркестром Рівненської обласної філармонії. Цей диригент у 1989 році виступав у Берліні у день відзначення падіння Берлінського муру, і вже 19 листопада концерт "Печаті ночі" за його участю відбудеться у Органному залі.
переглядів: 61
Рівненська рятувальниця стала чемпіонкою світу
Марія Лебединська підкорила World Firefighter Challenge Championship 2024.
переглядів: 99
У Рівному відбудеться презентація виставки «Голокост у гебіті «Рівне»
У вівторок, 19 листопада, о 16.00, у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці, відбудеться презентація «Голокост у гебіті «Рівне».
переглядів: 102
У Захисника з Рівненщини історій на усе життя
Олексію з Костопільщини 30, але важких історій має вже на ціле життя. Військовий з позивним «Мародер» із перших днів повномасштабного вторгнення був у пеклі війни.
переглядів: 136