Ми у Facebook
13.04.2023, 20:50

Не кришиться, не липне: Ідеальна глазур на паску

Прості інгредієнти - ідеальний результат. Для приготування цієї поливки для пасочок вам знадобиться лише вода, желатин та цукор.
Складники:

- 5г желатину (замочити у 25 мл холодної води);
- 25мл води для сиропу;
- 130г цукру;
- дрібка лимонної кислоти;

Спосіб приготування:

Цукор засипаємо в каструльку, додаємо воду. Ставимо на плиту на вогонь трохи більше середнього. Варимо сироп доки цукор повністю не розчиниться. Знімаємо сироп з вогню, переливаємо в окрему ємкість, даємо трішки охолонути, потім додаємо попередньо замочений желатин.

Вимішуємо суміш вінчиком до розчинення желатину. Далі збиваємо міксером сироп з желатином до білої пишної маси впродовж кількох хвилин. Чим довше ви будете збивати глазур, тим густіша вона ставатиме. Покриваємо пасочки. Якщо ви не встигли покрити пасочки і глазур застигла, розігрійте її на водяній бані або у мікрохвильовці.





На правах реклами