Ми у Facebook
16.04.2023, 12:44

Гості на порозі: легкий салат до Великоднього столу з яєць та весняних овочів

На великодньому столі на тарілках панують нарізки, яйця та ароматні, легкі салати. Пропонуємо приготувати швидкий весняний салат сиру та  овочів - особливо редиски та цибулі, а також використати  яйця.

Для салату на Великдень нам знадобляться інгредієнти:


 - 150 г напівжирного сиру,
 - жменя руколи,
 - 5-6 редисок,
 - свіжий огірок,
 - сіль і перець за смаком,
 - 2 столові ложки натурального йогурту.

Спосіб приготування: 
Промийте рукколу під холодною проточною водою і обсушіть чистою тканиною або паперовим рушником.

Редьку помити і нарізати тонкими скибочками, а огірок очистити від шкірки і нарізати дуже дрібними кубиками.

Змішати сир з натуральним йогуртом.

Перекладаємо овочі в миску, додаємо зверху сир і приправляємо за смаком.

Перемішувати тільки перед подачею.






На правах реклами