Ми у Facebook
20.04.2023, 10:25

Простий рецепт салату Нісуаз від відомого кухаря

Фото: сайт Євгена Клопотенка

До вашої уваги супер смачний та корисний салат Нісуаз з яйцями та свіжими овочами. Це дуже проста страва від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка, бо вона проста в приготуванні і надзвичайно багата на смак!
Простий рецепт салату Нісуаз

Інгредієнти:

— 2 варені яйця;
— 6 помідорок чері (коктейльних);
— 10 чорних оливок;
— половинка червоної цибулинки;
— 0,5 пучка листя салату;
— 1 огірок;
— 8 анчоусів;
— 2 ст. л. консервованої квасолі (білої);
— 1 зубчик часнику;
— 1 зубчик часнику;
— 3 ст. л. оливкової олії;
— сіль і перець - за смаком.

Приготування:

1. Овочі та зелень помийте, цибулю. часник та яйця почистіть. 2. Помідори розріжте на четвертинки та викладіть в окрему миску, посипавши сіллю. Вони мають пустити сік. 3. Листя салату порвіть або наріжте крупно та викладіть у салатник. Цибулю наріжте тонкими напівкільцями, аналогічно подрібніть огірок. Відправте до салату, додайте томати та чорні оливки і квасолю. 4. Додайте анчоуси, перемішайте, поперчіть. Полийте олією. 5. Тарілку для подачі натріть часником. Викладіть салат, зверху додайте яйця, порізані четвертинками.Смачного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ