Ми у Facebook
02.05.2023, 17:00

Десерт, який готує весь Тікток: робимо повітряне суфле із желе

Всього 3 інгредієнти, 15 хвилин часу та яскравий десерт, як з кондитерської, на вашому столі.
Нам знадобиться:
- Будь-яке фруктове желе - 2 пакетики.
- Вода - 200 мл.
- Печиво - 140 г.

Спосіб приготування:
1. Для початку застеліть харчовою плівкою форму. На дно викладіть будь-яке печиво.
2. У глибоку миску висипте 2 упаковки желе та залийте 200 мл окропу. Перемішайте суміш так, щоб цукрово-желатинові крупинки повністю розчинилися. Залишіть суміш на 5 хвилин, щоб вона охолола і стала теплою.
3. Далі отриману суміш починайте збивати міксером. Спочатку робіть це на низьких обертах, потім поступово збільшуйте швидкість.
4. Через 5 хвилин збивання маса повинна посвітлішати і збільшитися в обсязі, а через 10 — ще підрости і загуснути.
Через 15 хвилин активного збивання маса стане схожою на щільний крем, який добре тримається на вінчику. Ось тепер настав час швидко перекласти заготівлю на печиво. У складі є желатин, тому маса схоплюється просто моментально.
5. Поверхню суфле акуратно розрівняйте ложкою, а зверху викладіть печиво, що залишилося.
6. Після — застеліть десерт харчовою плівкою і поставте в холодильник на годину, щоб він добре застиг. Через деякий час видаліть плівку і акуратно відокремте краї. Для зручності поставте дошку догори і переверніть форму. Останньою видаліть плівку, повітряна маса до неї не прилипає.

Готовий торт розріжте порційно та подавайте до столу. Таке суфле відмінно поєднується як із холодними, так і теплими напоями.





На правах реклами