Ми у Facebook
07.05.2023, 11:40

Макарони з ковбасою: простий, але дуже ситний обід

Приготуйте, щоб спробувати смакоту із простих продуктів!
Інгредієнти:

Макарони – 220 г
Ковбаса копчена – 350 г
Помідори – 2 шт.
Сир твердий – 100 г
Цибуля - 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Молоко – 0,5 склянки
Бульйон курячий – 2 склянки
Рослинна олія – 2 ст. л.
Перець мелений – за смаком
Сіль за смаком

Приготування:

1. Ковбасу нарізаємо кружальцями, часник з цибулею – дрібно.
2. У гарячу олію викладаємо підготовлену ковбасу, цибулю та часник. Смажимо 3-4 хвилини, поки ковбаса не зарум'яниться.
3. Помідори надрізаємо, заливаємо на 40 секунд окропом, потім прохолодною водою, швидко очищаємо. Нарізаємо дрібно підготовлені помідори, викладаємо у ковбасу.
4. Додаємо молоко, бульйон, сухі макарони, сіль та перець. Перемішуємо.
5. Гасимо макарони з ковбасою під кришкою на слабкому вогні 12–14 хвилин, поки макарони не стануть м'якими.
6. Посипаємо ароматні макарони натертим сиром, знімаємо з вогню і накриваємо на 2 хвилини, доки сир не розплавиться. Подаємо найсмачніші макарони одразу.

Смачного!





На правах реклами