Ми у Facebook
07.05.2023, 12:57

Рівненські енергетики відновили світло в селах на Херсонщині

Енергетики з Рівненської області відновили електропостачання в ще трьох селах на звільненій Херсонщині.
ПрАТ "Рівнеобленерго" повідомило на своїй сторінці у Фейсбук про те, що під час чергової вахти на звільненій території Херсонської області, бригади електромонтерів з Рівненської області відновили роботу 4 КТП та мережі 0,4 кВ у селі Бобровий Кут. У той же час, бригада Млинівської дільниці відновила розбиту мережу 10 кВ, що дозволило забезпечити електрикою село Бобровий Кут та село Заповіт.

Також, бригада високовольтників разом з колегами з "Житомиробленерго" та "Херсонобленерго" відновлювали мережу 35 кВ "Давидів Брід" та почали відновлення ПЛ 35 кВ "Трифонівка".

З жовтня 2022 року бригади енергетиків з Рівненської області працюють на звільненій території Херсонщини, відбудували 83 км ПЛ 35 кВ, ввели в роботу 8 підстанцій 35\10 кВ та провели роботи в мережах 0,4-10 кВ, що дозволило відновити електропостачання у 39 населених пунктах південного краю.

На даний момент на Херсонщині працює 23 працівники ПрАТ "Рівнеобленерго" та 8 одиниць техніки. Цього тижня вони вже восьмий раз повернулися на вахту на енергетичний фронт Херсонщини.





На правах реклами