Куряча грудка зі шпинатом та в‘яленими томатами: рецепт
Курячі грудки - 2 шт.
Цибулина - 1 шт
Часник 3 зубчики
В'ялені томати - 100 гр
Шпинат - 250 гр
Бульйон або вода 125 мл
3 ст. л.
Сіль, перець, орегано - за смаком
На сковорідці розтоплюємо вершкове масло та обсмажуємо куряче філе з двох сторін по 4-5 хвилин. Витягуємо філе і накриваємо його, щоб воно не охололо.
У цій же сковороді готуємо соус: додаємо ще трохи олії, порізану цибулю, часник та в'ялені томати. Злегка обсмажуємо та вливаємо бульйон або воду. Доводимо до закипання та додаємо вершки. Перемішуємо та засипаємо заморожений шпинат. Коли він буде готовий, додаємо тертий сир, сіль, перець та орегано. Даємо покипіти соусу на повільному вогні пару хвилин і викладаємо куряче філе в соус.
Готуємо на повільному вогні ще п'ять хвилин до повної готовності курки.
Насолоджуємося ресторанною вечерею у себе вдома.
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 200
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 143
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 195
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 408
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 750