Куряча грудка зі шпинатом та в‘яленими томатами: рецепт
Курячі грудки - 2 шт.
Цибулина - 1 шт
Часник 3 зубчики
В'ялені томати - 100 гр
Шпинат - 250 гр
Бульйон або вода 125 мл
3 ст. л.
Сіль, перець, орегано - за смаком
На сковорідці розтоплюємо вершкове масло та обсмажуємо куряче філе з двох сторін по 4-5 хвилин. Витягуємо філе і накриваємо його, щоб воно не охололо.
У цій же сковороді готуємо соус: додаємо ще трохи олії, порізану цибулю, часник та в'ялені томати. Злегка обсмажуємо та вливаємо бульйон або воду. Доводимо до закипання та додаємо вершки. Перемішуємо та засипаємо заморожений шпинат. Коли він буде готовий, додаємо тертий сир, сіль, перець та орегано. Даємо покипіти соусу на повільному вогні пару хвилин і викладаємо куряче філе в соус.
Готуємо на повільному вогні ще п'ять хвилин до повної готовності курки.
Насолоджуємося ресторанною вечерею у себе вдома.

Український комік, родом з Рівненщини, розповів як схуд на 54 кілограми

Відомий український комік Володимир Жогло, який родом з Млинова, поділився вражаючою історією власного схуднення.
переглядів: 233
Рівнян попереджають про новий вид шахрайства

Поліція Рівненщини розповідає про вид шахрайства, коли постраждалим рекомендують нібито "покращити свій мобільний зв'язок".
переглядів: 173
Як військовим оформити заповіт і довіреність без нотаріуса

В умовах воєнного стану військові не завжди мають змогу звернутися до нотаріуса. У таких випадках Закон дозволяє посвідчувати правочини в особливому порядку.
переглядів: 157
Командир взводу «Да Вінчі» Іван Швая: шлях добровольців та уроки війни

У цьому інтерв’ю командир взводу Іван Швая розповість про бойовий шлях батальйону, особливості добровольчого руху, виклики війни та те, як українські воїни формують майбутнє країни на полі бою. Це історія мужності, братерства та незламної віри в перемогу.
переглядів: 377
"Життя на рівні, я їду в Рівне" - відомий прозаїк та поет написав вірш про наше місто

Василь Зима знаний не тільки як телеведучий, але також як поет та прозаїк.
переглядів: 343