Ми у Facebook
09.05.2023, 21:04

Куряча грудка зі шпинатом та в‘яленими томатами: рецепт

Рецепт курячої грудки зі шпинатом та в'яленими томатами у вершковому соусі. Це дуже смачно – обов'язково зберігайте пост
Інгредієнти:

Курячі грудки - 2 шт.
Цибулина - 1 шт
Часник 3 зубчики
В'ялені томати - 100 гр
Шпинат - 250 гр
Бульйон або вода 125 мл
3 ст. л.
Сіль, перець, орегано - за смаком

На сковорідці розтоплюємо вершкове масло та обсмажуємо куряче філе з двох сторін по 4-5 хвилин. Витягуємо філе і накриваємо його, щоб воно не охололо.
У цій же сковороді готуємо соус: додаємо ще трохи олії, порізану цибулю, часник та в'ялені томати. Злегка обсмажуємо та вливаємо бульйон або воду. Доводимо до закипання та додаємо вершки. Перемішуємо та засипаємо заморожений шпинат. Коли він буде готовий, додаємо тертий сир, сіль, перець та орегано. Даємо покипіти соусу на повільному вогні пару хвилин і викладаємо куряче філе в соус.
Готуємо на повільному вогні ще п'ять хвилин до повної готовності курки.

Насолоджуємося ресторанною вечерею у себе вдома.





На правах реклами