Ми у Facebook
13.05.2023, 09:40

Тертий пиріг з варенням: готуємо

Дуже смакує до чаю!
Інгредієнти:

борошно пшеничне 280 г.
Яйце куряче 1 шт.
цукор 80 г.
Олія вершкове 100 г.
розпушувач тіста 1 ч.ложка
сіль (щіпка) 1 шт.
варення смородинове 300 г

Помісти в чашу кухонного комбайна (насадка металевий ніж) борошно, що просіює, сіль, розпушувач, нарізане масло і подрібни все до стану крихти
:

Сформуй з тіста аїр, загорни її в харчову плівку і відправь в морозильник на 45 хвилин.
Форму розміром 20х20 см виклади папером для випікання. На великій тертці натріть 2\3 частини тіста у форму, розрівняй вилкою і злегка притисніть до дна і стінок, формуючи основу і невисокі бортики пирога.

Зверху рівномірно виклади варення:
На варення рівномірно натрій решту тесту.

Випікай при температурі 180 * С приблизно 35-40 хвилин до готовності пирога. Верх пирога має стати золотистим кольором. Охолоди, наріж квадратиками і подавай.

Смачного





На правах реклами