Догляд за абрикосами весною
Обрізка
До початку руху соку проводимо санітарну обрізку: видаляємо сухі, хворі та пошкоджені гілки, а також у молодих дерев проводимо формуючу, а у старих - омолоджуючу обрізку.
З крони видаляйте не більше ⅓ скелетних гілок! Усі зрізи обов'язково обробляйте садовим варом з додаванням дезінфікуючих засобів.
Побілка
Після обрізки обробляємо стовбур і скелетні гілки розчином вапна.
У воді (8 л) розводимо вапно (1 кг), додаємо мідний купорос (200 г) та білим деревам.
Підживлення
Обприскуємо абрикос розчином сечовини (700 г на 10 л води) до появи бруньок.
Полив
У суху погоду поливаємо абрикоси двічі на тиждень (1 відро води на саджанець).
Також слід позбавлятися бур'янів, щоб вони не забирали поживні речовини у молодих саджанців.

Чим відрізняється фторопласт від інших видів пластику

Фторопласт не використовують «просто так» — його обирають, коли інші матеріали не витримують умови експлуатації. Він дорогий у порівнянні з поліетиленом або поліамідом. Наприклад, якщо розглянути товари від ТОВ ПКФ Електропласт — постачальника кондукційних та електроізоляційних пластиків, фторопластові заголовки будуть приблизно у 2-3 рази дорожчі за інші. Але матеріал є незамінним там, де потрібно поєднання хімічної стійкості, термостабільності й мінімального тертя. Розгляньмо конкретні галузі та чому саме ПТФЕ.
переглядів: 396
На частині вулиць Рівного можливе ускладення рух

У Рівному тривають дорожні роботи: можливе ускладнення руху транспорту на деяких вулицях
переглядів: 480
Прогноз погоди на Рівненщині у вівторок, 7 травня

Синоптики прогнозують хмарну погоду, без істотних опадів.
переглядів: 416
Як урізноманітнити інтимне життя: поради для пари
Інтимне життя — одна з найважливіших частин будь-яких стосунків, і його значення важко переоцінити. Часом стосунки можуть потрапляти в рутину, коли звичка бере верх над емоціями, а близькість з партнером стає менш інтенсивною. Щоб уникнути монотонності, варто активно працювати над збереженням тепла та пристрасті в стосунках. Іноді навіть невеликі зміни можуть додати нового вогню та інтересу.
переглядів: 199
Рецепт ідеального бісквіту: секрети легкого й пухкого тіста

Бісквіт — основа безлічі десертів. Але приготувати його так, щоб він був ніжним, повітряним і не осідав після випікання — справжнє мистецтво.
переглядів: 447