Рецепт: Філе у вершковому соусі
- Мінтай 500г
- вершки 250мл
- лимон 2 штуки
- олія 3 столові ложки
- цукор 1 чайна ложка
- приправа до смаку
Для початку знімаємо цедру з лимона та видавлюємо сік. Потім беремо сотейник, випаровуємо протягом 3 хвилин лимонний сік із цукром. Додаємо вершки і варимо до загусання.
Філе мінтаю нарізаємо на шматочки, приправляємо спеціями. Беремо сковороду, розігріваємо масло, обсмажуємо мінтаю по 5 хвилин з кожного боку.
Додаємо до сковороди соус, цедру лимона, прогріваємо протягом 5 хвилин. Блюдо готове. Смачного!
Сьогодні відкриється фотовиставка «Світло і тінь: фокус на людині»
Від сьогодні, 7 лютого, рівняни зможуть відвідати особливу фотовиставку, яка порушує глибокі питання людської природи. Відома рівненська мисткиня Дежа Брют представить свою нову експозицію «Світло і тінь: фокус на людині».
переглядів: 78
Увага, фейк! Українцям розсилають неправдиві повідомлення про ДСНС
Українські користувачі месенджера Signal почали отримувати повідомлення, нібито від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, із заявами про «значне скорочення штату працівників» та закликами до громадян «самостійно ліквідовувати пожежі та надзвичайні ситуації».
переглядів: 87
Нацвідбір на Євробачення 2025: де дивитися та як голосувати
Вже цієї суботи, 8 лютого, ми дізнаємося ім’я українського представника на Євробаченні-2025! Цьогоріч Національний відбір обіцяє бути особливо яскравим та незабутнім.
переглядів: 206
Скорботний ранок у Рівному: до міста прибуде кортеж місії "На Щиті"
Сьогодні, 8 лютого, орієнтовно о 8:00 ранку, до Рівного прибуде траурний кортеж гуманітарної місії "На Щиті" з тілом загиблого Героя.
переглядів: 378
Гороскоп на п'ятницю, 7 лютого: час для сміливих кроків
Якщо останнім часом вам здається, що все відбувається занадто швидко, і вам здається, що ви ледве встигаєте – ласкаво просимо в енергетику 7 лютого 2025 року.
переглядів: 372