Рецепт: Філе у вершковому соусі
- Мінтай 500г
- вершки 250мл
- лимон 2 штуки
- олія 3 столові ложки
- цукор 1 чайна ложка
- приправа до смаку
Для початку знімаємо цедру з лимона та видавлюємо сік. Потім беремо сотейник, випаровуємо протягом 3 хвилин лимонний сік із цукром. Додаємо вершки і варимо до загусання.
Філе мінтаю нарізаємо на шматочки, приправляємо спеціями. Беремо сковороду, розігріваємо масло, обсмажуємо мінтаю по 5 хвилин з кожного боку.
Додаємо до сковороди соус, цедру лимона, прогріваємо протягом 5 хвилин. Блюдо готове. Смачного!
Мав поїхати в Англію на роботу, але пішов захищати Україну
25-го лютого 2022 року повинен був їхати на роботу в Англію, натомість пішов в ТрО. Початок повномасштабного російського вторгнення Михайло зустрів вдома у Рівному. На той момент йому було 22, тож обов’язку йти на службу в нього не було. Але було розуміння, що він мусить.
переглядів: 229
15 медалей завоювали наші ветерани у Мадриді
У столиці Іспанії відбулися перші міжнародні спортивні змагання серед ветеранів війни Strong Spirit’s Games. Змагання проходили в межах фестивалю Арнольда Шварценеггера.
переглядів: 246
Завтра Рівне проститься із Захисником
Завтра Рівне попрощається із загиблим Героєм Сергієм Нестерчуком, який віддав своє життя у боротьбі за свободу України…
переглядів: 283
14 жовтня – вшанування Вишгородської ікони Божої Матері
14 жовтня в Україні відзначають день Вишгородської ікони Божої Матері, яка має давню історію та тісно пов’язана з Київською землею.
переглядів: 275
Свята, іменини та прикмети 13 жовтня
13 жовтня 2024 року — неділя. 963-й день війни в Україні.
переглядів: 433