Ми у Facebook
14.05.2023, 16:20

Рецепт: Філе у вершковому соусі

Спробуйте і вже не зможете відірватися
Інгредієнти:

- Мінтай 500г
- вершки 250мл
- лимон 2 штуки
- олія 3 столові ложки
- цукор 1 чайна ложка
- приправа до смаку

Для початку знімаємо цедру з лимона та видавлюємо сік. Потім беремо сотейник, випаровуємо протягом 3 хвилин лимонний сік із цукром. Додаємо вершки і варимо до загусання.

Філе мінтаю нарізаємо на шматочки, приправляємо спеціями. Беремо сковороду, розігріваємо масло, обсмажуємо мінтаю по 5 хвилин з кожного боку.

Додаємо до сковороди соус, цедру лимона, прогріваємо протягом 5 хвилин. Блюдо готове. Смачного!





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ