Ми у Facebook
14.05.2023, 20:00

Жінка з Рівного взяла участь в фотопроекті на Євробаченні

У часі проведення Євробачення в Ліверпулі відбувся захоплюючий фотопроект, в якому взяла участь рівнянка. Це місто, яким в цей період перенеслося українське дух, продемонструвало неймовірну гостинність, відкриваючи свої площадки для культурних проектів, пов'язаних з Україною.
Одним з таких проектів була фотовиставка "Форма терапії", присвячена українським жінкам, які стали біженками та знайшли притулок у Ліверпулі. Вчителька англійської мови Ірина Павлюк з Рівного також приєдналася до цього проекту. Її портрет, разом з портретами ще 24 українських жінок, був представлений на виставці, яка проходила протягом конкурсу Євробачення. Кожен портрет супроводжувався надихаючою історією та свідченнями цих жінок-біженок.

Фотограф Ін Фландерс пояснив, що його надихнула ідея ознайомитися з українками, які були змушені покинути свою рідну країну.

Цей фотопроект ще раз підтвердив, що Україна та Велика Британія мають особливі зв'язки, які підкріплюються спільними цінностями та підтримкою. Євробачення стало чудовою нагодою для Великої Британії відсвяткувати цю дружбу та продемонструвати свою підтримку.





На правах реклами