Ми у Facebook
20.05.2023, 12:30

Мистецтво повітряної аеробіки. «Sova Pole Studio»

Сьогодні нас вітає мистецька кав’ярня «Творча оселя». За філіжанкою кави поговоримо з Юлією Бондарук – випускницею курсу неформальної освіти «Юридична журналістика», бухгалтеркою та тренеркою з повітряної гімнастики. Поряд – «Sova Pole Studio», де Юлія працює з дітьми, навчаючи їх витривалості, швидкості, координації та гнучкості.
- Розкажіть нашим читачам про себе.
- Мене звати Юлія, і я бухгалтерка, яка навчає літати. (посміхається) Справою свого життя я обрала сферу фінансів, але на цьому не зупинилась. Саморозвиток є моїм головним життєвим принципом, адже досконалості немає меж. Щодня варто вчитись чомусь новому, розширювати власні горизонти, шукати те, що принесе новий досвід. Цим джерелом корисних вмінь та навичок для мене виявився курс неформальної освіти «Юридична журналістика» в Інституті права НУВГП, який я пройшла у 2021 році. Окрім того, часто беру участь у різноманітних творчих проєктах, благодійних акціях та волонтерських заходах, будучи учасницею громадської організації «ЛІТЕКО».

- Чому ви залишилися в Україні у такий складний військовий час? За кордоном безпечніше.
- Не змогла. Та навіть і не задумувалась, аби виїхати, адже люблю Україну. З дитинства батьки розповідали про красу нашої країни, про силу українського народу, тому коли розпочалась війна, думки були лише про те, чим я можу допомогти. Долучалась до плетіння сіток та збору продуктів. Тут моя сім’я і друзі, я не можу їх залишити.

- За фахом ви - бухгалтерка, однак поєднуєте у собі і творчу, і спортивну діяльність. Що є головним джерелом натхнення для вас?
- Моя енергія - це моя сім’я. Проте і професія допомагає триматись в тонусі. Бухгалтерія - це про розвиток та навчання. Побутує думка, що бухгалтер - це нудна, занурена у свої справи людина, яка перекладає папірці і нараховує заробітну плату. Однак ці міфи я з легкістю розвіюю, адже ми повинні знати нюанси нашого законодавства, зокрема трудового, аби у суперечливих ситуаціях вміти відстояти свої права.

- Повітряна аеробіка – звучить цікаво.
- Це неймовірно красивий та видовищний вид спорту, який виконується на повітряних полотнах або повітряному кільці. Підходить для дорослих і дітей, адже розвиває силу, гнучкість, витривалість. Звісно, повітряна аеробіка вимагає тривалої праці над собою. Спорт – завжди чудова ідея для підтримки фізичного та духовного здоров’я, однак саме повітряний спорт допоможе вам розкрити себе з іншого боку, відчути невагомість, внутрішню силу, баланс та спокій.

- Розкажіть детальніше про студію, у якій займаєтесь та викладаєте.
- «Sova Pole Studio» - професійна студія повітряної акробатики для дорослих та діток. Тут кожен зможе віднайти заняття на свій смак, аби підтримувати тіло у хорошій формі, красиво тримати поставу та просто цікаво та з користю провести дозвілля у приємному колі. Повітряна аеробіка дає можливість відчути своє тіло по-новому, у інших умовах, віднайти баланс та гармонію у польоті, а також спробувати щось нове для себе, забути на годину про тривоги та переживання та зарядитись позитивною енергією.



- Складно бути тренером?
- І так, і ні. Нелегко, бо це велика відповідальність і серйозна праця з боку викладача та учнів. Цікаво, адже ти передаєш власні вміння іншим, допомагаєш знайти себе, виховуєш у них внутрішній стержень та силу волі, і насправді це прекрасно.

- Як вдається поєднувати стільки видів діяльності?
- Мої захоплення мені надзвичайно подобаються і приносять безмежне задоволення. На заняттях я повністю відкрита, завжди у русі та розвитку. Якщо маєш бажання, віриш в себе і людей, то все точно вийде.





На правах реклами