Ми у Facebook
21.05.2023, 22:01

Не перший раз: чоловік з Волині хотів незаконно перетнути кордон

У п'ятницю, 19 травня, під час патрулювання українсько-польського кордону прикордонний наряд відділу «Рівне» помітив на контрольно-слідовій смузі сліди від однієї людини.
Про це повідомили в пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Прикордонники відразу ж розпочали пошуки можливого правопорушника. Незабаром, неподалік Західного Бугу, військовослужбовці знайшли чоловіка, який намагався незаконно потрапити до Польщі. Він брав з собою рятувальний жилет, щоб перетнути річку.

Правопорушником виявився 23-річний житель Волині. Це не перший раз, коли його затримують за спробу незаконного перетину кордону. Молодика двічі вже "ловили" прикордонники на межі з Молдовою. У березні він спробував нелегально потрапити до Угорщини, а в квітні був затриманий прикордонним нарядом Волинського загону на українсько-польській ділянці.

Горе-мандрівника доставили до прикордонного підрозділу для складання адміністративних документів за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Міру покарання буде визначено судом.





На правах реклами