23.05.2023, 16:15
Смажена курка в сметані на сковороді: легка та смачна вечеря
Курка є основним білком на вечерю. Ідеальною, абсолютно легкою у приготуванні буде смажена курка в сметані на сковороді. Повірте, у вас буде новий рецепт улюбленої всієї родини курки адже результати справді неймовірні!
Інгредієнти:
Курячі стегенця - 3 шт.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Приправа для курки за смаком
Цибуля - 4 шт.
Рослинна олія для смаження
Часник - 2 зуб.
Сметана за смаком
Гаряча вода - 200 мл
Приготування:
Спочатку нам потрібно помити та витерти паперовими рушниками курячі стегенця. За бажанням уже на цьому етапі кожен шматок можна розрізати на дві частини. Далі м’ясо потрібно посолити та поперчити. За бажанням використовуйте улюблені спеції. Ми беремо приправу для курки. Розігріваємо сковорідку з олією і відправляємо сюди курку. Смажимо м’ясо з обох боків до появи золотавої скоринки. Тепер чистимо цибулю. Нарізаємо її на довільні шматочки. Бажано, щоб вони були невеликі. Відправляємо цибулю в окрему розігріту з олією сковорідку. Смажимо до легкої золотистості. На підсмажену цибулю викладаємо шматочки курки. Сюди також відправляємо подрібнений часник. Смажимо все разом приблизно протягом 5 хвилин. Далі до нашого м’яса з цибулею додаємо трішки сметани. Тушкуємо страву ще декілька хвилин. Після цього у сковорідку вливаємо окріп. Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо страву до готовності м’яса. Подаємо її до столу з будь-яким гарніром.
Курячі стегенця - 3 шт.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Приправа для курки за смаком
Цибуля - 4 шт.
Рослинна олія для смаження
Часник - 2 зуб.
Сметана за смаком
Гаряча вода - 200 мл
Приготування:
Спочатку нам потрібно помити та витерти паперовими рушниками курячі стегенця. За бажанням уже на цьому етапі кожен шматок можна розрізати на дві частини. Далі м’ясо потрібно посолити та поперчити. За бажанням використовуйте улюблені спеції. Ми беремо приправу для курки. Розігріваємо сковорідку з олією і відправляємо сюди курку. Смажимо м’ясо з обох боків до появи золотавої скоринки. Тепер чистимо цибулю. Нарізаємо її на довільні шматочки. Бажано, щоб вони були невеликі. Відправляємо цибулю в окрему розігріту з олією сковорідку. Смажимо до легкої золотистості. На підсмажену цибулю викладаємо шматочки курки. Сюди також відправляємо подрібнений часник. Смажимо все разом приблизно протягом 5 хвилин. Далі до нашого м’яса з цибулею додаємо трішки сметани. Тушкуємо страву ще декілька хвилин. Після цього у сковорідку вливаємо окріп. Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо страву до готовності м’яса. Подаємо її до столу з будь-яким гарніром.
Інші статті рубрики:
На двох вулицях Рівного 25 квітня не буде води
Завтра, 25 квітня, з 09:00 до 17:00 через ремонтні роботи на водопроводі буде тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях.
переглядів: 75
Ціни на газ у 2024 році не зростатимуть
Нафтогаз продовжив фіксований тариф на газ для населення на ще один рік
переглядів: 122
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 143
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 382
У Рівному можна безкоштовно записатися у бібліотеку
У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці оголосили акцію - упродовж кількох днів можна безкоштовно отримати читацький. Це приурочили до Всесвітнього дня книги та авторського права.
переглядів: 359