Ми у Facebook
03.05.2023, 16:54

У Луцьку знайшли спосіб боротьби з несанкціонованим розміщенням оголошень та реклами

Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради впроваджує сучасний метод боротьби з порушниками благоустрою міста. Мова йде про розмаїті оголошення, рекламу, листівки тощо розміщених на електроопорах, зупинках громадського транспорту, дорожніх знаках, фасадах будівель та інших невідведених для цього місцях
Інспектори Муніципальної Варти нагадують, що відповідно до п.п.2.5.5.1.11 Правил благоустрою Луцька заборонено розміщувати оголошення та інформаційно-агітаційні плакати, рекламу, листівки тощо у невизначених для цього місцях.

У Луцьку чоловік вирішив намалювати розмітку на заїждженій зеленій зоні

З метою ефективної боротьби з правопорушеннями такого роду у Луцьку, на базі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, функціонує автоматизована система оповіщення "Дзвінок". Вона автоматично здійснює дзвінки на номери телефонів, що вказані на таких оголошеннях.

"Якщо Ви отримуєте такі дзвінки – це значить, що Ваш телефон зафіксований інспектором департаменту на неправомірно розміщеному оголошенні чи рекламі",
- зазначають муніципали.

Муніципали відреагували на ситуацію з "церквою" перед вікнами багатоквартирного будинку у Луцьку

Щоб припинити дані дзвінки, необхідно звернутися до департаменту муніципальної варти за адресою вул. Богдана Хмельницького, 17. На вас, як правопорушника, буде складено адміністративний протокол. Адміністративне правопорушення тягне за собою накладення штрафу від 340 до 1360 грн.

Доречі, за сто кілометрів від Рівного може з'явитися завод з перероблення відходів.





На правах реклами