Ми у Facebook
28.10.2022, 11:41

Муніципали відреагували на ситуацію з "церквою" перед вікнами багатоквартирного будинку у Луцьку

Історія стосовно можливості появи церкви перед вікнами багатоквартирного будинку у Луцьку на проспекті Відродження має продовження.
Ми розповідали, що жителів одного із мікрорайонів Луцька зацікавила поява хреста з написом “церква” перед входом у стоматологічний кабінет, який знаходиться на першому поверсі житлового будинку. Припущення, що то може означати, були різні. Містяни очікували на пояснення від влади міста.

У Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради відреагували на звернення мешканців будинку, де було помічено дивний знак.

Як виявилося, на даній ділянці ведеться незаконне проведення земляних робіт. Здавалося б гарна мета - облагородити прилеглу територію, вкласти бруків, спричинило правопорушення. У виконавців робіт немає ордеру на їх проведення.




Разом з тим, відсів і щебінь розносилися пішоходами по доріжці, в двори будинків та під’їзди, забруднюючи тим самим місто. Ще одним із порушень Правил благоустрою міста Луцька стало знищення зелених насаджень.
Як результат, інспектор департаменту муніципальної склад аж три адміністративні протоколи згідно ст.152 КУпАП. Документи буде направлено на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради. після чого порушникам доведеться сплатити штраф.

"Норма вказаної статті передбачає накладення штрафу в розмірі від 340 до 1360 грн - на громадян, та у розмірі від 850 до 1700 грн - на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності",

- йдеться у повідомленні Муніципальної варти.

Як бачимо, усім тим, хто хвилювався стосовно появи церкви - можна не переживати. А тим, хто планує проводити земельні роботи - узаконюйте свою діяльність!

Доречі, ще місяць тому лучани збирали підписи під петицією з метою ліквідувати Департамент муніципальної варти.





На правах реклами