Варення з бузку: готуємо ароматне, смачне та дуже корисне варення
Варення можна використовувати для чаю, млинців і пончиків. Неодмінно вийде цікава і смачна варіація традиційного варення. Тільки уявіть собі зимовий ранок, а на столі гарячі тости і бузковий джем, який розносить свій чудовий аромат по всьому дому...
Не варто чекати і потрібно відразу братися за роботу, тим більше, що сезон бузку в розпалі, а це значить, що настав ідеальний час для приготування цієї страви.
Що потрібно для приготування варення з бузку?
Інгредієнти
Для приготування 5 маленьких баночок бузкового варення нам знадобиться:
• 4 склянки квіток бузку
• 3 склянки гарячої води
• сік 1 апельсина або грейпфрута
• 1,5 склянки цукру
• 2,5 чайної ложки пектину
Ви також можете додати ваніль, корицю або будь-який з ваших улюблених ароматизаторів на ваш смак. Насправді все залежить від нашої творчості та смакових і нюхових уподобань.
Слойки зі спаржею та беконом: смачний весняний рецепт
Як приготувати варення з бузку?
Приготування
1. Спочатку відокремте квіти від гілочок і листя
2. Помістіть квіти в горщик або іншу ємність, яку можна накрити, залийте гарячою водою і залиште мінімум на 12 годин.
3. Після цього злийте квіти і кип’ятіть отриманий сік близько 30 хвилин разом з іншими інгредієнтами.
Без яєць, дріжджів та молока: готуємо смажені пиріжки для всієї сім’ї
4. Варіння на повільному вогні загусне наше варення. На цьому етапі ви можете додати в варення попередньо відціджені квіти (або вибрати зовсім свіжі), оскільки вони цілком придатні в їжу.
5. Ще гарячу суміш розливаємо по стерилізованим банкам, щільно закриваємо і перевертаємо догори дном до повного охолодження.
Смачного!
Банани на грилі: рецепт смачного десерту за лічені хвилини

бузок, варення, рецепт, імуностимулятор, ароматне варення, заготовки на зиму, варення до млинців
Астропрогноз для всіх знаків на 11 травня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 248
Як навчитись швидко прибирати: поради, які спростять життя

Прості поради для легкого прибирання.
переглядів: 759
Легкий та корисний салат, який полюбить вся сім'я: рецепт

Смачний і красивий салат — чудовий зразок французького смаку
переглядів: 1643
День бузку в Пересопниці: свято краси, мистецтва та підтримки ЗСУ 11 травня

Завтра, 11 травня, мальовниче село Пересопниця Рівненського району знову стане центром весняної краси та патріотичного духу, адже тут відбудеться традиційне свято – День бузку. Цьогоріч програма поєднає чарівні аромати весни, унікальне українське мистецтво та можливість підтримати наших захисників.
переглядів: 374
Увага: кліщі! Поради медиків, як уберегтися від небезпечних укусів

З приходом весни та потепління в Україні розпочався сезон активності кліщів. Медики та епідеміологи попереджають про зростання кількості випадків укусів цих небезпечних павукоподібних серед населення.
переглядів: 911