Ми у Facebook
21.05.2023, 12:18

Ідеальний камамбер на грилі - як його смажити і з чим подавати?

Камамбер на грилі можна приготувати на вугільному грилі, а також на електричному або на сковороді. Достатньо всього 10 хвилин на грилі, щоб камамбер став рідким всередині. Під час смаження камамбера на грилі будьте обережні, щоб не проткнути його ніжну шкірку. Загорніть його у фольгу для додаткового захисту

Як приготувати ідеальний камамбер на грилі?



Тут потрібно дотримуватися кількох правил:
• Смажити камамбер цілком, не різати, розділити на порції тільки після смаження.
• Будьте уважні, щоб не порізати його ніжну скоринку, яка затримає рідину всередині сиру.
• Готуючи камамбер на вугільному або газовому грилі, найкраще накрити його алюмінієвою фольгою, щоб, якщо скоринка трісне, сир не витік на вогонь.

Як приготувати камамбер у фользі на грилі?
Щоб приготувати камамбер на грилі в алюмінієвій фользі, розгорніть його з паперової упаковки та загорніть в алюмінієву фольгу. Поставте камамбер на гарячий або тільки розігрітий гриль приблизно на 5-10 хвилин (в залежності від температури). Щоб перевірити, чи готовий камамбер на грилі, можна розгорнути фольгу і помацати сир. Він повинен прогнутися під вашим дотиком - це віщує ідеально рідку серединку.

Як приготувати камамбер на грилі зі сковороди?
Смажений камамбер теж виходить зі сковороди (гриль або звичайної). Не ріжте камамбер, просто викладіть його на гарячу сковороду, змащену невеликою кількістю олії . Якщо є можливість, накрийте сковороду кришкою, щоб тепло не виходило. Обсмажте камамбер з двох сторін, обережно перевертаючи. Камамбер смажиться на сковороді близько 10 хвилин.

Як приготувати сир камамбер з електрогриля?
Приготувати сир камамбер на електрогрилі дуже просто. Покладіть сир камамбер цілком на гарячий гриль. Не рухайте його і не тисніть зовнішнім клапаном решітки, щоб не пошкодити скоринку. Обсмажте камамбер на грилі близько 5 хвилин з кожного боку, після закінчення цього часу він готовий.

Барвисті весняні роли з листям салату - чудова ідея сніданку

З чим їсти камамбер на грилі?
Смажений на грилі камамбер чудовий сам по собі, але він також є основою для справді вишуканої страви, якщо знати, з чим його подати.
Ось з якими продуктами добре поєднується камамбер на грилі:
• салат айсберг,
• коктейльні помідори,
• буряк,
• салат зі свіжої капусти,
• салат з огірків,
• суміш листя салату,
• рукола,
• оливки і каперси,
• овочі гриль.

Соус для смаженого камамбера не повинен бути жирним, але мати виразний смак. Чудово поєднується з камамбером на грилі:
• гірчиця,
• соус з хрону,
• варення з журавлини,
• солодкий соус чилі,
• Песто,
• цибуля конфі,
• підійде часниковий соус .
Не подавайте камамбер з жирним майонезним соусом, оскільки ви посилите його ніжний смак.

Слойки зі спаржею та беконом: смачний весняний рецепт

Доповнення до камамберу на грилі можуть бути:
• багет на грилі,
• лаваш,
• тости на грилі,
• відварна крупа,
• варений рис.
• Камамбер на грилі також смакує, посипаний горіхами, гострим перцем або зеленню.

Камамбер на грилі - рецепт


Ось один з рецептів смаженого камамбера з журавлиною, який можна використовувати як вечерю або як одну зі страв на грилі на вечірці з барбекю.
Інгредієнти:
• 2 натуральних блакитних сиру (камамбер)
• 4 ст ложки варення з журавлини,
• 20 г волоських горіхів,
• 100 г руколи,
• 4 невеликі варені буряки,
• 100 г помідорів черрі,
• Червона цибуля,
• багет.
Спосіб приготування:
1. Розгорніть камамбер з паперу і щільно загорніть в алюмінієву фольгу.
2. Покладіть камамбер на гарячий гриль і тримайте його там близько 10 хвилин.
3. Волоські горіхи подрібніть і підсмажте на сковороді.
4. Багет наріжте шматочками і обсмажте на грилі.
5. Розкласти по тарілках: рукколу, помідори черрі, нарізаний буряк і цибулю.
6. Подавайте смажений камамбер з багетом, горіхами та журавлиною .


Варення з бузку: готуємо ароматне, смачне та дуже корисне варення

Камамбер на грилі на закуску - рецепт


Камамбер на грилі не обов'язково повинен бути основною стравою. Ви також можете подати його голодним гостям на шашлику як закуску. Це ідеально працює в цій ролі. Нижче представлений рецепт смаженого камамбера у вигляді закуски, яку часто пригощають мої французькі друзі. Подають камамбер з медом і кедровими горішками , обов'язково в супроводі багета і червоного (французького) вина.
Інгредієнти:
• оригінальний сир камамбер,
• багет,
• 2 столові ложки рідкого меду,
• 20 г кедрових горіхів,
• ложка оливкової олії.
Спосіб приготування:
1. Щільно загорніть сир камамбер в алюмінієву фольгу. Покладіть його на гарячий гриль і тримайте приблизно 10 хвилин .
2. Тим часом багет теж обсмажте на грилі.
3. Зніміть камамбер з гриля, обережно розгорніть алюмінієву фольгу зверху. Гострим ножем зріжте верхню частину камамбера , оголюючи рідку середину. Полити сир медом і посипати кедровими горішками.
4. Загорніть у фольгу і акуратно викладіть на решітку, щоб сир не висипався. Тримайте на грилі ще до 5 хвилин.
5. Наріжте багет невеликими шматочками і скропіть оливковою олією.
6. Поставте смажений камамбер в центр столу і запропонуйте гостям дістати шматочки багета і занурити їх у рідкий сир .

Без яєць, дріжджів та молока: готуємо смажені пиріжки для всієї сім’ї





На правах реклами